mozna bo moi brali razem z antybiotykamiJakby nawet byly dostepne w niemczech to i tak boje sie cokolwiek podac bez lekarza bo niewiem czy z antybiotykami mozna brac
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ciekawe gdzie Agusia mam tylko nadzieje ze ze Sara nie jest gorzej:-(
no właśnie :-(
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
To juz widze jakbym cos dostalano
a dzień synowej kiedy? ;-)
mysia23
mama dwójeczki
,mysia23 wszystko to kwestia dobrej organizacji i nie bierz za dużo na siebie ,rozdziel obowiązki ,bo mężczyżni myślą ze jak jesteśmy w domu to nic nie robimy .Ja raz zostawilam męza na cały dzień z dziećmi i sie przekonal ,ze nic nierobię a juz nie powiem ile razy za mną dzwonil
JA to wszystko wiem, gdyby nie dobra organizacja, to już bym dawno sie załamała...u nas z podziałem dość ciężko, bo Tomo pracuje, buduje, gra i nigdy nie ma czasu a ja siedzę w domu - i powinnam mieć czas, szczególnie gdy próbuje coś ustalić to rodzice sie wtrącają, ze nic nie robie a on taki zajęty i jeszcze mu dowalam, dostaje po głowie i ....- no bo w domu to faktycznie nic sie nie robi
A jak juz wielce od święta maż z dzieckiem zostanie, to.... mam sprzątania i roboty jak po dwójce dzieci....on sie zajmie, ale nie posprząta nawet po małym, dom po powrocie wygląda jak po huraganie..i wtedy on idzie, a ja mam i dziecko i 2razy więcej pracy...dziękuje bardzo...
dziś dzień teściowej
ja z moją mam wspólne święto...
A dziś dla przyjemności godzinkę na miasto wyskoczyłam i solarkę zaliczyłam...ale po powrocie - czyt. wyżej :----angry:
reklama
A ja zostałam sama w domu z Małgosią i Lolkiem:-( Tomek pojechał służbowo na 2 tygodnie i jakoś mi smutno:-(
Wiem, że niektóre z Was mają to na codzień... i podziwiam Was, że jakoś dajecie radę. Ja jestem sama dopiero trzeci dzień i już wymiękam
Wiem, że niektóre z Was mają to na codzień... i podziwiam Was, że jakoś dajecie radę. Ja jestem sama dopiero trzeci dzień i już wymiękam