reklama
cos zrobilam i zniknal mi suwaczek z podpisu. tzn to cos to chcialam wstawic drugi suwaczek i ten edytowac. jakos teraz nie moge sie w tym polapac co i jak moze mi ktos podpowie jak na tym nowym foum wstawic suwaczek???
cos zrobilam i zniknal mi suwaczek z podpisu. tzn to cos to chcialam wstawic drugi suwaczek i ten edytowac. jakos teraz nie moge sie w tym polapac co i jak moze mi ktos podpowie jak na tym nowym foum wstawic suwaczek???
Ja ostatnio zmieniałam i zrobiłam to tak:
- na stronie z suwaczkami przygotowałam sobie nowy, poprawiony
- weszłam w szybkie menu, tam w edytuj podpis
- skasowałam poprzedni suwaczek (normalnie zaznaczyłam i del)
- w oknie edytuj podpis wkleiłam adres nowego suwaczka
- potwierdziłam
Najpierw się nakombinowałam, bo tam jest jakieś miejsce na adres obrazka czy coś takiego (trochę poniżej) i jak próbowałam tam wkleić adres, to mi wyskakiwało, że błąd, potem dałam w oknie edytuj podpis (jak weszłam, to tam widziałam swój stary suwaczek) i zaskoczyło. Powodzenia
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Witam nową lutówkę!
Wiśnia, a nie mówiłam, że będzie dobrze!:-)
Wiśnia, a nie mówiłam, że będzie dobrze!:-)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Hej susumali
Gratki Wiśnia :-)
Miśka 5: trzymam kciuki! Sama chciałam w ciąży prawko zrobić, wstyd się przyznać ale jeszcze nie mam... ale na razie chyba to odłożę i przymierzę się do tego jak już będę na macierzyńskim Moja koleżanka robiła właśnie w ciąży, egzamin miała już chyba w 8 miesiącu i stwierdziła, że to najlepszy moment ku temu, bo egzaminator tak się bał ją zdenerwować żeby mu nie zaczęła rodzić w samochodzie, że przepuścił ją bez problemu i zdała od razu
Gratki Wiśnia :-)
Miśka 5: trzymam kciuki! Sama chciałam w ciąży prawko zrobić, wstyd się przyznać ale jeszcze nie mam... ale na razie chyba to odłożę i przymierzę się do tego jak już będę na macierzyńskim Moja koleżanka robiła właśnie w ciąży, egzamin miała już chyba w 8 miesiącu i stwierdziła, że to najlepszy moment ku temu, bo egzaminator tak się bał ją zdenerwować żeby mu nie zaczęła rodzić w samochodzie, że przepuścił ją bez problemu i zdała od razu
reklama