reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

cześć mamuśki :-)
dowiedziałam się dzisiaj, że w poniedziałek o 10 mam obronę pracy magisterskiej... rany jak ja się boję aaaaaaaaa
trzymajcie kciuki proszę

reklama
Nie ma sprawy, będę trzymać. A dzień wcześniej radzę obejrzeć sobie jakiś odstresowujący film typu Shrek czy coś innego. I w pon zamelduj się jako mgr Wiśnia :-)

Lekarka zaleciła mi jedzenie wątróbki:baffled: Mąż się ucieszył, więc choć raz muszę zrobić:wściekła/y: . Wątróbce mówimy nasze zdecydowane NIE! Idę gotować:oo:

hehe a ja uwielbiam wątróbkę ;-)
ale nie przesadzaj z ilością bo jest tam też dużo wit. A a ona w nadmiarze szkodzi - zrób raz i będziesz miała z głowy...

dzięki za kciuki, idę coś poczytać bo mam nerwa strasznego aaa

A mi odradzono wątróbke :
PROSZE TYLKO OSTROZNIE Z WATRÓBKA BO TERAZ SZKODZI POMIMO TEGO ZE MA DUZO ZELAZA TO ZA DUZO WITAMINY A KTÓREJ TERAZ NAM NIE POTRZEBA W PANI STANIE
Tak mi powiedziano w szpitalu

Widać co lekarz to opinia. A o to, że ja przedawkuję wątróbkę, to nie ma obawy:-) Być może lekarka widząc moją minę już nie dodawała, że nie należy przesadzać ;-)

Wróciłam z pracy, siadłam z kawką i nic mi się nie chce. Nie obchodzi mnie zwłaszcza stos brudnych naczyń w zlewie:baffled: :happy: . Ostatnio stwierdzam, że muszę wykorzystać maksymalnie te pozostałe kilkanaście tygodni luzu i planowo zamierzam się lenić:-) . Spodziewam się, że następny taki luźniejszy okres będę miała, jak dzieci pójdą na studia ;-) . No, chyba, że będą bardzo samodzielne i będą same wyjeżdżać na wakacje, to może trochę wcześniej:laugh2: .

Dzidziuś się chyba oburzył za głupie gadanie matki, bo właśnie zafasował mi niezłego kopniaczka:-D

Mi dietetyczka odradzala jedzenie watrobki w ogole.W niej zbieraja sie wszlkie smieci jakie zwierze dostaje,np.hormony wzrostu:baffled: .

reklama
Do góry