reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja też już swoje sprzedałam, miałam dwa :-( Oba kupiłam uzywane na Allegro:
ręczny Avent Isis kupiłam za 70zł
elektryczny Medela MiniElectric za 95zł

Zdecydowanie polecam Ci jednak elektryczny, po ręcznym rece bolą od pompowania, tymbardziej że teraz nie będziesz juz ściągać 50ml, tylko znacznie więcej... i jednak przy tym ściąganiu nie da się nic innego robić, starsznie to mozolne i monotonne :baffled: A do elektrycznego podłaczasz się jak do dojarki i nawet nie trzeba ręką trzymać, łapki masz wolne i możesz np. pisac na BB w czasie ściągania :-D

reklama
No wlasnie tez tak myslalam o tym MEDELA, uzywalam go w szpitalu i byl super.....
musze kilka aukcji wyszukac i poobserwowac.....tylko rzebym znowu sie nie naciela na nic dziwnego.....szkoda ze zadna z Was nie ma na sprzedaz bo to bylo by chociaz pewne <hehe tak sadze;-):-p>

Ja mialam elektryczna z NUK rewelacja :tak:
Dzisiaj kupilam znajomej bo ma termin na 24 grudnia :tak: i zaplacilam 19,95 euro a zdziwilam sie bo na pulce pisalo 38,95:tak:

A co myslicie o elektrycznym TUFI??? Miala go ktoras

ja mialam i z kolei bylam bardzo zadowolona:tak: atrakcyjna cena i sciagal tezz calkiem fajnie:tak: tylko trzeba jedna reka taki guziczek odpowietrzajacy buteleczke. ale za ta cene nie ma sie co spodziewac superrewelacji takiej jak medela. i tez juz go przekazalam dalej.

reklama
Do góry