reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Gratulacje lil kate...
A poza tym to nie łam sie, ja czuje podobnie...jakoś nie układa sie od ślubu...a to już ponad 2 lata...:-:)-:)-(

A ja nadal nieobecna...za tydzień obrona i nauki FULL..choć od dzis zaczynam...
ale tyle innych spraw było...szalenie spędziłam długi weekend...cmentarze, wyjazdy, goście...rany..mam chęć odpocząć, ale NIE MAM KIEDY !!!!:crazy::crazy::crazy:

reklama
ewamat czy suwaczek Madzi jest dobrze zrobiony???

Bo jeżeli tak to oznacza to, ze Magdalena miała urodzinki 3 dni temu...

dzieki dziewczyny za gratulacje:tak:

a z mezem. no coz. nie moge powiedziec ze sie nie uklada. bo wszystko "niby" jest ok. ale przestalam go traktowac jak kogos od kogo powinnam duzo oczekiwac. i wiecie co? moze to jest metoda. jakos mniej sie denerwuje i stresuje. zobaczymy jak dlugo:cool2:

Hej Laseczki Bedziecie Sie Smialy Pewnie Ale Mam Pytanie Odnosnie Laktatora....jakie Mialyscie Czy Macie Moze Nadal....
Ja Wczesniej Nie Mialam Bo Nie Potrzebowalam Ale Teraz Chcialam Kupic I Uczyc Mala Pic Mleczka Z Butelki Ale Mojego....
Chcialam Kupic Jakis Uzywany...a Moze Wy Macie Na Sprzedaz?????

reklama
Do góry