agusia9915
Matka wariatka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiedziałam ,ze tak napiszesz ale nie wiem skad
To tak jak mój Kubulek:-):-)Hej! Gratulacje! Moja Majeczka jest z 3 lutego ;-) Niedługo skończy 7 m-cy. Ależ ten czas leci...
Dziewczyny niedawno kupiłam na Allegro puzzle piankowe, zapłaciłam za nie 22 sierpnia, facet twierdzi, że kasa doszła 23 i zaraz tego dnia wysłał je do mnie priorytetem. Ja do dziś puzzli nie mam, gość się zaklina, że jak przyjdą to sama zobaczę datę nadania, a on ma rece związane i nie może wcześniej reklamowac przesyłki na poczcie niż 2 tygodnie po nadaniu. No to ja mu powiedziałam, że jeszcze trochę poczekam (2 tygodnie miną w czwartek 6 września). Posprawdzałam komentarze gościa, ma pozytywne a ludzie z tej samej aukcji podostawali już puzzle i powystawiali mu komentarze pozytywne. Mój małżonek się wkurza, mówi mi, żebym postawiła sprawę na ostrzu noża i wystawiła gościowi negatywa jak natychmiast nie zareaguje i że nie mam czekac do czwartku. No i co byście na moim miejscu zrobiły?? Mi się wydaje, że trzeba dac facetowi szansę, poczta też czasem nawala.