reklama
Gosia i ja i Kasiad dałyśmy filmik to możesz sobie dokładnie zobaczyć u nas tak na wysokość oczu Stasia
tak u was akurat widziałam ja obniżyłam w niedzielę łóżeczko i zobaczcie dokąd ma niżej już się nie da niżej nie zrobię bo nie mam możliwości bo wyjdzie mi mała dołem
Myślicie że nie wypadnie mi górą
Wypadnie Gosia. Musi być możliwość niżej, Ty masz łóżeczko na drugim poziomie. Ja mam dziurki też bardzo nisko, ale jak nałożony jest na to materac to jest akurat. A jak brakuje u Ciebie niżej dziurek to musicie dorobić, bo Emilka Ci wypadnie i nieszczęscie gotowe. Długo nie poczekasz zanim się zorientuje, że można się wychylić
mysia23
mama dwójeczki
Czasami jednak- szczególnie jak Tosia ma zły dzień, to praca jest dla mnie odpoczynkiem- naprawdę!!! I to nie jest objaw złej matki!!!:-)Po prostu czasami trzeba się oderwać- nawet od swojego dziecka. Przynajmnie ja tak uważam.
Martula ja mam tak samo...i czasami to bardzo bym chciała pracować...ostatnio jak pisałam prace to Filip był prawie całymi dniami u teściowej i było mi z tym dobrze....i nie uważam, żeby to był zły objaw...
tak u was akurat widziałam ja obniżyłam w niedzielę łóżeczko i zobaczcie dokąd ma niżej już się nie da niżej nie zrobię bo nie mam możliwości bo wyjdzie mi mała dołem
Myślicie że nie wypadnie mi górą
Gosiu u mnie mala tez tak ma <jest to drugi poziom>, tylko ze na razie nie wstaje na nogi......Jak Emilka juz tak stoi to Kasiad ma racje musi byc nizej
Wypadnie Gosia. Musi być możliwość niżej, Ty masz łóżeczko na drugim poziomie. Ja mam dziurki też bardzo nisko, ale jak nałożony jest na to materac to jest akurat. A jak brakuje u Ciebie niżej dziurek to musicie dorobić, bo Emilka Ci wypadnie i nieszczęscie gotowe. Długo nie poczekasz zanim się zorientuje, że można się wychylić
jeszcze nie wstaje w łóżeczku ale jak wykapuje to myślę że da radę a dziurek nie ma więcej nawet jeśli je dorobię to i tak będzie mieć wysoko bo obnizy się o grubość materaca a przecież ona jeszcze urośnie
tyle mogę obniżyć
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Edzia_81 ja dostałam książeczkę ubezpieczeniową rodzinną ode mnie z pracy i tam jest wpisana Ala.taka książeczka może być na mamę albo na tatę
U nas Fili też w "rodzinnej" tylko