reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Gosia i ja i Kasiad dałyśmy filmik to możesz sobie dokładnie zobaczyć:tak: u nas tak na wysokość oczu Stasia

reklama
Gosia i ja i Kasiad dałyśmy filmik to możesz sobie dokładnie zobaczyć:tak: u nas tak na wysokość oczu Stasia

tak u was akurat widziałam :tak: ja obniżyłam w niedzielę łóżeczko i zobaczcie dokąd ma :dry: niżej już się nie da :no: niżej nie zrobię bo nie mam możliwości bo wyjdzie mi mała dołem :szok:
Myślicie że nie wypadnie mi górą :confused:

p1160545fd1.jpg

Wypadnie Gosia. Musi być możliwość niżej, Ty masz łóżeczko na drugim poziomie. Ja mam dziurki też bardzo nisko, ale jak nałożony jest na to materac to jest akurat. A jak brakuje u Ciebie niżej dziurek to musicie dorobić, bo Emilka Ci wypadnie i nieszczęscie gotowe. Długo nie poczekasz zanim się zorientuje, że można się wychylić :no:

Czasami jednak- szczególnie jak Tosia ma zły dzień, to praca jest dla mnie odpoczynkiem- naprawdę!!! I to nie jest objaw złej matki!!!:-):no:Po prostu czasami trzeba się oderwać- nawet od swojego dziecka. Przynajmnie ja tak uważam.

Martula ja mam tak samo...i czasami to bardzo bym chciała pracować...ostatnio jak pisałam prace to Filip był prawie całymi dniami u teściowej i było mi z tym dobrze....i nie uważam, żeby to był zły objaw...

tak u was akurat widziałam :tak: ja obniżyłam w niedzielę łóżeczko i zobaczcie dokąd ma :dry: niżej już się nie da :no: niżej nie zrobię bo nie mam możliwości bo wyjdzie mi mała dołem :szok:
Myślicie że nie wypadnie mi górą :confused:

p1160545fd1.jpg

Gosiu u mnie mala tez tak ma <jest to drugi poziom>, tylko ze na razie nie wstaje na nogi......Jak Emilka juz tak stoi to Kasiad ma racje musi byc nizej:tak:

Wypadnie Gosia. Musi być możliwość niżej, Ty masz łóżeczko na drugim poziomie. Ja mam dziurki też bardzo nisko, ale jak nałożony jest na to materac to jest akurat. A jak brakuje u Ciebie niżej dziurek to musicie dorobić, bo Emilka Ci wypadnie i nieszczęscie gotowe. Długo nie poczekasz zanim się zorientuje, że można się wychylić :no:

jeszcze nie wstaje w łóżeczku ale jak wykapuje to myślę że da radę :tak: a dziurek nie ma więcej nawet jeśli je dorobię to i tak będzie mieć wysoko bo obnizy się o grubość materaca a przecież ona jeszcze urośnie :baffled:

tyle mogę obniżyć
p1160707tj3.jpg

reklama
Do góry