reklama
Dziewczyny a my dzisiaj na szczepienie idziemy. Ciekawe ile już mój maluch waży.
Znowu się nie wyspałam. Qrde jak wstaję na nocne karmienie małego to później mam problem z zaśnięciem i nieraz to 1.5 godz leżę zanim zasnę.:-(
Znowu się nie wyspałam. Qrde jak wstaję na nocne karmienie małego to później mam problem z zaśnięciem i nieraz to 1.5 godz leżę zanim zasnę.:-(
ja to nawet nie mam szans nadrobic to co napisalyscie u mnie nadal remobt i potrwa jeszcze dobre 3 tygodnie narazie nie mam dostepu do netu ylko czasami u rodzicow stamam sie zerknac i zobaczyc co tam napisalyscie
chcialam sie tylko jeszcze pochwalic ze Weronika ma juz 2 zabki :-);-):-)
pozdrawiam was wszystkie bardzo mocno buziaczki dla kazdej z was i oczywiscie lutowych dzieciaczkow;-);-)
chcialam sie tylko jeszcze pochwalic ze Weronika ma juz 2 zabki :-);-):-)
pozdrawiam was wszystkie bardzo mocno buziaczki dla kazdej z was i oczywiscie lutowych dzieciaczkow;-);-)
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
czesc!!!!!!!!!
Mam absolutny problem z dostaniem sie na forum!!!!!!!!!!
Zebym napisala te wiadomosc zajelo mi pol godziny, otwieranie kazdej strony pokolei to kolejne minuty oczekiwania!!!!!!!!!!
co sie dzieje????????????
pozdrawiam was wszystkie
moze sie problem naprawi to bede pisac i uczestniczyc.
buziaki
Mam absolutny problem z dostaniem sie na forum!!!!!!!!!!
Zebym napisala te wiadomosc zajelo mi pol godziny, otwieranie kazdej strony pokolei to kolejne minuty oczekiwania!!!!!!!!!!
co sie dzieje????????????
pozdrawiam was wszystkie
moze sie problem naprawi to bede pisac i uczestniczyc.
buziaki
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Patri nie wiem czy nie masz tego samego co ja miałam kiedyś, ale to było jakoś przy okazji zmian robionych na forum. Później tak samo, pół godziny żeby jedną stronę otworzyć
Spróbuj użyć serwera proxy (Narzędzia/Opcje internetowe/Połączenia/Ustawienia sieci LAN) Nie wiem jakiego masz dostawcę internetu, najlepiej byłoby wpisać jego serwer proxy wtedy strony ładowały by Ci się z pamięci serwera a nie bezpośrednio leciały do twojego kompa.
Hmmm... nie wiem czy to pomoże, ale spróbuj tak: wejdź tam i zaznacz ptaszka przy "użyj serwera proxy..." i wpisz: cache.nazwaTwojegoProvidera.pl (u mnie np. cache.autocom.pl) a port 8080. Jak nie zadziała, to może wpisz tego mojego?
Innych proxy niestety nie znam bo sama jesli muszę, to używam tylko tego właśnie...
Spróbuj użyć serwera proxy (Narzędzia/Opcje internetowe/Połączenia/Ustawienia sieci LAN) Nie wiem jakiego masz dostawcę internetu, najlepiej byłoby wpisać jego serwer proxy wtedy strony ładowały by Ci się z pamięci serwera a nie bezpośrednio leciały do twojego kompa.
Hmmm... nie wiem czy to pomoże, ale spróbuj tak: wejdź tam i zaznacz ptaszka przy "użyj serwera proxy..." i wpisz: cache.nazwaTwojegoProvidera.pl (u mnie np. cache.autocom.pl) a port 8080. Jak nie zadziała, to może wpisz tego mojego?
Innych proxy niestety nie znam bo sama jesli muszę, to używam tylko tego właśnie...
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Przyznam że galerie oglądam 2 razy dziennie i tez do niej zawsze zaczynam rano i wieczorkiem ale nie zawsze mam czas cos wyskrobać a inne posty czytam co jakis czas i cos zawsze wystukam. Nie wklejam zdjęc bo mi wyskakuje error na fotosikurany, ja też teraz nie mam czasu na codzienne siedzenie na boomie. I jak wchodzę to nie wiem co najpierw czytać:-)Zawsze jednak zaczynam od galerii
Teraz przy ładnej pogodzie chodzimy nad wode mam niedaleko domku taki zalew wiec chodzimy z innymi dzidziusiami (mamy sie kapią a dzieciaczki patrzą z wózków :-)na mamy)
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Mam pytanie do mamuś, które są po chrzcinach ile płaciłyście ksiedzu za chrzest?