reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

rany, ja też teraz nie mam czasu na codzienne siedzenie na boomie. I jak wchodzę to nie wiem co najpierw czytać:-):-DZawsze jednak zaczynam od galerii:tak::laugh2:

reklama
Wlasnie az sie tego boje:angry: jak wroce z wakacji to nie bede mogla ogarnac tego wszystkiego:dry:

Buziaki Dziewczynki i Brzdace:-p;-) Trzymajcie sie cieplutko do uslyszenia za tydzien:-):cool2:
PAPAPA

martula25 a ja dokładnie na odwrót, zawsze galerię zostawiam sobie na deser :-D
nuśka 23 to do popisania za tydzień i miłego wypoczynku :-) Zapowiada się Wam ładna pogoda :tak:

Dziewczyny a my dzisiaj na szczepienie idziemy. Ciekawe ile już mój maluch waży.

Znowu się nie wyspałam. Qrde jak wstaję na nocne karmienie małego to później mam problem z zaśnięciem i nieraz to 1.5 godz leżę zanim zasnę.:-(

ja to nawet nie mam szans nadrobic to co napisalyscie u mnie nadal remobt i potrwa jeszcze dobre 3 tygodnie:wściekła/y: narazie nie mam dostepu do netu ylko czasami u rodzicow stamam sie zerknac i zobaczyc co tam napisalyscie:tak:
chcialam sie tylko jeszcze pochwalic ze Weronika ma juz 2 zabki :-);-):-)
pozdrawiam was wszystkie bardzo mocno buziaczki dla kazdej z was i oczywiscie lutowych dzieciaczkow;-);-):tak:

czesc!!!!!!!!!
Mam absolutny problem z dostaniem sie na forum!!!!!!!!!!
Zebym napisala te wiadomosc zajelo mi pol godziny, otwieranie kazdej strony pokolei to kolejne minuty oczekiwania!!!!!!!!!!
co sie dzieje????????????
pozdrawiam was wszystkie
moze sie problem naprawi to bede pisac i uczestniczyc.
buziaki

Patri nie wiem czy nie masz tego samego co ja miałam kiedyś, ale to było jakoś przy okazji zmian robionych na forum. Później tak samo, pół godziny żeby jedną stronę otworzyć :eek:

Spróbuj użyć serwera proxy (Narzędzia/Opcje internetowe/Połączenia/Ustawienia sieci LAN) Nie wiem jakiego masz dostawcę internetu, najlepiej byłoby wpisać jego serwer proxy wtedy strony ładowały by Ci się z pamięci serwera a nie bezpośrednio leciały do twojego kompa.
Hmmm... nie wiem czy to pomoże, ale spróbuj tak: wejdź tam i zaznacz ptaszka przy "użyj serwera proxy..." i wpisz: cache.nazwaTwojegoProvidera.pl (u mnie np. cache.autocom.pl) a port 8080. Jak nie zadziała, to może wpisz tego mojego?
Innych proxy niestety nie znam bo sama jesli muszę, to używam tylko tego właśnie... :no:

rany, ja też teraz nie mam czasu na codzienne siedzenie na boomie. I jak wchodzę to nie wiem co najpierw czytać:-):-DZawsze jednak zaczynam od galerii:tak::laugh2:
Przyznam że galerie oglądam 2 razy dziennie i tez do niej zawsze zaczynam :happy2: :-D:-D:-Drano i wieczorkiem ale nie zawsze mam czas cos wyskrobać a inne posty czytam co jakis czas i cos zawsze wystukam. Nie wklejam zdjęc bo mi wyskakuje error na fotosiku :angry:
Teraz przy ładnej pogodzie chodzimy nad wode mam niedaleko domku taki zalew wiec chodzimy z innymi dzidziusiami (mamy sie kapią a dzieciaczki patrzą z wózków :-)na mamy) :rofl2:

reklama
Do góry