reklama
Nie, nie wspominał. Ja w ogóle nie za wiele konsultowałam z pediatrą do tej pory w temacie żywienia. Ale dzięki, zapytam ją przy okazji.Antek też dostaje gluten.
Kasiad a wspominał Ci pediatra, że przy stosowaniu tych nowych wskazań żywieniowych po 6 miesiącu życia dziecka należy zrobić badanie krwi?
Zgadzam się w 200%Ale skoro taką dietę opracowali lekarze, którzy mają zapewne dość duże pojecie o żywieniu dzieci, to chyba nie żaden eksperyment ;-) Dzieci, którym podaję się gluten od 5 miesiąca życia lepiej go później tolerują.
Ale skoro taką dietę opracowali lekarze, którzy mają zapewne dość duże pojecie o żywieniu dzieci, to chyba nie żaden eksperyment ;-) Dzieci, którym podaję się gluten od 5 miesiąca życia lepiej go później tolerują.
No niby tak ale dlaczego nagle taka zmiana po tylu latach ktoś wpadł na taki genialny pomysł
czesc dziewczyny wreszcie wrocilam :-)
w domu tragedia wlasnie zaczelismy remont wszedzie pelno kurzu
moze mi ktos napisze w skrocie co sie dzialo przez te 2 tyg
bo u nas wszystko ok weronika ma pierwszego zabka nawet nie plakala jak jej wychodzil zuch dziewczynka
w domu tragedia wlasnie zaczelismy remont wszedzie pelno kurzu
moze mi ktos napisze w skrocie co sie dzialo przez te 2 tyg
bo u nas wszystko ok weronika ma pierwszego zabka nawet nie plakala jak jej wychodzil zuch dziewczynka
reklama