reklama
agusia9915
Matka wariatka
my tez gratulujemy pierwszego zabka
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...zdjec-lutowych-dzieciaczkow-8528/index36.html
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...zdjec-lutowych-dzieciaczkow-8528/index36.html
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
KAsiad pytalas o te sucharki Baby Zwieback , nie wiem jak w sklepie ale chyba tak samo, znalazlam cene 1,59 euro opakowanie 100g czyli 25sztuk
HiPP - Babynahrung, Milchnahrung, Milchbrei, Babykost, Glaskost, Bio, Allergie, allergenarme Babynahrung, S
HiPP - Babynahrung, Milchnahrung, Milchbrei, Babykost, Glaskost, Bio, Allergie, allergenarme Babynahrung, S
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
a tu masz KASIAD opakowanie, mam nadzieje ze sie wklei
http://www.hipp.de/fileadmin/_bilder/produktbilder_PDFs/3555_Baby_Zwieback__07-06.pdf
http://www.hipp.de/fileadmin/_bilder/produktbilder_PDFs/3555_Baby_Zwieback__07-06.pdf
Ja pytałam sie na allegro i jedna pani ma cena 9.90
tak mialam w sprzedazy te sucharki ale juz "wyszly" jedno opakowanie kosztowalo 9,90.
Do Niemiec bede wybierala sie w polowie sierpnia jesli bedzie Pani zainteresowana to moge je dla Pani przywiezc. (pyszne sa wymiezane z danonkiem i owocami ze sloiczka lub kubeczka, sucharki wczesniej zalewam wrzatkiem)
ropuszkasz - u tej pani można zamówic na allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Nawet ma fajne ciasteczka od 6 miesiąca
tak mialam w sprzedazy te sucharki ale juz "wyszly" jedno opakowanie kosztowalo 9,90.
Do Niemiec bede wybierala sie w polowie sierpnia jesli bedzie Pani zainteresowana to moge je dla Pani przywiezc. (pyszne sa wymiezane z danonkiem i owocami ze sloiczka lub kubeczka, sucharki wczesniej zalewam wrzatkiem)
KAsiad pytalas o te sucharki Baby Zwieback , nie wiem jak w sklepie ale chyba tak samo, znalazlam cene 1,59 euro opakowanie 100g czyli 25sztuk
Dzięki Susu :-)
Przejrzałam sobie ofertę tej pani, ciekawe czy te ciasteczka zawierają mleko. Zadałam jej pytanie, więc pewnie mi odpowie. Ma fajne rzeczy, ale te niemieckie kaszki są chyba wszystkie z mlekiem.Ja pytałam sie na allegro i jedna pani ma cena 9.90
Przejrzałam sobie ofertę tej pani, ciekawe czy te ciasteczka zawierają mleko. Zadałam jej pytanie, więc pewnie mi odpowie. Ma fajne rzeczy, ale te niemieckie kaszki są chyba wszystkie z mlekiem.
chyba skład wymieniła daj znać co ci odpisze ja chyba porozmawiam z lekarką na temat tego glutenu i zapytam się czy trzeba robić te badania krwi więc w poniedziałek pójdę i zobaczymy co mi powie bo mi glutenu nie polecała a położna fakt że jej nie lubiłam to mówiła że do 12 miesiąca nie dawać przydał by mi się jakiś poradnik pytałam na stronce NUTRICIA i dopiero nowy robią a mi przysłali stary :-(
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Cześć dziewczyny, my też już w domku :-) Pierwsza dłuższa wyprawa z małą i spanie poza domkiem uwieńczone sukcesem, Milutek prawie wogóle nie płakał i ładnie spał w nowym miejscu
Napłodziłyście przez te 5 dni w 24-ech wątkach tyle, że nie wiem kiedy ja to wszystko przeczytam!
Napłodziłyście przez te 5 dni w 24-ech wątkach tyle, że nie wiem kiedy ja to wszystko przeczytam!