reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ja pytałam sie na allegro i jedna pani ma :tak: cena 9.90

tak mialam w sprzedazy te sucharki ale juz "wyszly" jedno opakowanie kosztowalo 9,90.
Do Niemiec bede wybierala sie w polowie sierpnia jesli bedzie Pani zainteresowana to moge je dla Pani przywiezc. (pyszne sa wymiezane z danonkiem i owocami ze sloiczka lub kubeczka, sucharki wczesniej zalewam wrzatkiem)
ropuszkasz - u tej pani można zamówic na allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Nawet ma fajne ciasteczka od 6 miesiąca

Ja pytałam sie na allegro i jedna pani ma :tak: cena 9.90

tak mialam w sprzedazy te sucharki ale juz "wyszly" jedno opakowanie kosztowalo 9,90.
Do Niemiec bede wybierala sie w polowie sierpnia jesli bedzie Pani zainteresowana to moge je dla Pani przywiezc. (pyszne sa wymiezane z danonkiem i owocami ze sloiczka lub kubeczka, sucharki wczesniej zalewam wrzatkiem)
ropuszkasz - u tej pani można zamówic na allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Nawet ma fajne ciasteczka od 6 miesiąca
Przejrzałam sobie ofertę tej pani, ciekawe czy te ciasteczka zawierają mleko. Zadałam jej pytanie, więc pewnie mi odpowie. Ma fajne rzeczy, ale te niemieckie kaszki są chyba wszystkie z mlekiem.

Przejrzałam sobie ofertę tej pani, ciekawe czy te ciasteczka zawierają mleko. Zadałam jej pytanie, więc pewnie mi odpowie. Ma fajne rzeczy, ale te niemieckie kaszki są chyba wszystkie z mlekiem.

chyba skład wymieniła :confused: daj znać co ci odpisze :tak: ja chyba porozmawiam z lekarką na temat tego glutenu :tak: i zapytam się czy trzeba robić te badania krwi więc w poniedziałek pójdę i zobaczymy co mi powie bo mi glutenu nie polecała :dry: a położna fakt że jej nie lubiłam to mówiła że do 12 miesiąca nie dawać :dry: przydał by mi się jakiś poradnik pytałam na stronce NUTRICIA i dopiero nowy robią a mi przysłali stary :-(

reklama
Cześć dziewczyny, my też już w domku :-) Pierwsza dłuższa wyprawa z małą i spanie poza domkiem uwieńczone sukcesem, Milutek prawie wogóle nie płakał i ładnie spał w nowym miejscu :tak:

Napłodziłyście przez te 5 dni w 24-ech wątkach tyle, że nie wiem kiedy ja to wszystko przeczytam! :szok::-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry