po macierzyńskim wykorzystałam cały urlop wypoczynkowy z tego roku. dlatego dopiero teraz wróciłam do pracy:-)Witajcie rozalka i martula. W wolnych chwilach będę zaglądać. Inne wątki z czasem też odwiedzę.
Martula widzę, że ze Śląska jesteś. Ja do Sosnowca mam +- 60 km.
Macierzyński sobie wydłużyłaś, że dopiero teraz do pracy wróciłaś? Na wychowawczym byłaś chwilkę? Ja do pracy wracam we wrześniu i zastanawiam się z kim smyka zostawię.
.
reklama
Dziewczyny dzięki za informacje odnośnie mleka. Jednak zmieniliśmy z mężem plany i wyjazd przesunęliśmy na popołudnie. Dobrze się stało, bo jak rano podałam butlę z mlekiem modyfikowanym to na początq ciągnął elegancko, a potem coś się mojemu Danielowi odechciało (może nie przypadł mu smak do gustu) i nie chciał pić, ale jak podawałam mu łyżeczką to było ok i prawie całą butlę łyżeczką wypił. Zobaczymy jak jutro będzie pił. Oby się przyzwyczaił. Zresztą nie ma wyjścia.
bibinka ja uczę naszą "kochaną" młodzież angielskiego. Staż na dyplomowanego to nie wiem kiedy będę rozpoczynać, bo nie chce mi się, a poza tym po każdym stażu mam obowiązkową przerwę.
agusia trojaczki? Ale jej się trafiło. Ciężko jej będzie.
bibinka ja uczę naszą "kochaną" młodzież angielskiego. Staż na dyplomowanego to nie wiem kiedy będę rozpoczynać, bo nie chce mi się, a poza tym po każdym stażu mam obowiązkową przerwę.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Dziewczyny dzięki za informacje odnośnie mleka. Jednak zmieniliśmy z mężem plany i wyjazd przesunęliśmy na popołudnie. Dobrze się stało, bo jak rano podałam butlę z mlekiem modyfikowanym to na początq ciągnął elegancko, a potem coś się mojemu Danielowi odechciało (może nie przypadł mu smak do gustu) i nie chciał pić, ale jak podawałam mu łyżeczką to było ok i prawie całą butlę łyżeczką wypił. Zobaczymy jak jutro będzie pił. Oby się przyzwyczaił. Zresztą nie ma wyjścia.
babinka ja uczę naszą "kochaną" młodzież angielskiego. Staż na dyplomowanego to nie wiem kiedy będę rozpoczynać, bo nie chce mi się, a poza tym po każdym stażu mam obowiązkową przerwę.
Moze twój dzieciaczek ma za mała dziurkę w smoczku, my mamy ten trójprzepływowy z niego szybko leci i Zosia sie nie złości.
Oliwieczka ale herbatki normalnie pije ze smoczka 1 lub 2.
bibinka ja na moją dyrektorkę nie narzekam. Objęła stanowisko w tym roq szkolnym. Poprzednia dyrektorka też była super. Szkoda tylko, że nie mam jeszcze umowy na stałe.
bibinka ja na moją dyrektorkę nie narzekam. Objęła stanowisko w tym roq szkolnym. Poprzednia dyrektorka też była super. Szkoda tylko, że nie mam jeszcze umowy na stałe.
E-lona, może smoczek się zapchał. Mleczko jest jednak bardziej gęste niż herbatka. Moja Oliwka nie tolerowała długo butli (jest na piersi), ale w końcu przełamała się i pije herbatki z butli lub niekapka. Jak poszerzyłam jej dziurkę w smoczu odrazu lepiej i chętniej pije. Ja bym na Twoim miejscu mimo wszystko spróbowała z większą dziurką
Joasiek, mamy. Już dzowniłam, Tosia jest na liście przyjętych. Idę w sierpniu na rozmowę organizacyjną:-)Co trzeba mieć, ile trzeba płacić itd.No i żłobek od września...martula25 a co ze żłobkiem, macie już zaklepany?
Kasiad dzisiaj już Daniel pięknie pił z butli ze smoczka 2. Wypił 130ml. Może wczoraj nie bardzo chciał, bo to nowość dla niego. Martwią mnie trochę jego qpki, bo zaczął rzadkie robić. Nie wiem czy to przez ten bebilon i czy to normalne.
Ja od września będę musiała zostawić małego z kimś w domu, ale nie mam narazie z kim.
Ja od września będę musiała zostawić małego z kimś w domu, ale nie mam narazie z kim.
reklama