reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

bibinka za kilka dni idziemy na szczepienie to zapytam o wszystko. Może do tego czasu wszystko wróci do normy.
Od kiedy zaczęłaś odstawiać od piersi i jak Ci idzie?

reklama
Wypił 130ml. Może wczoraj nie bardzo chciał, bo to nowość dla niego. Martwią mnie trochę jego qpki, bo zaczął rzadkie robić. Nie wiem czy to przez ten bebilon i czy to normalne.

A może jest uczulony na jakiś składnik z nowości :confused: i żeby to sprawdzić to byś musiała odstawić to co dajesz i zobaczyc jak bedzie z tą kupką i wprowadzić później ;-)

E-lona zaczęłam odstawiać ok 1,5 tyg temu.nie jest źle,ale pokarm mi nachodzi jeszcze i robia mi się zatory w kanalikach mlecznych i musze to rozmasowywać,bo boli;(.pokarmu podobno mozna pozbyć się hormonalnie,ale ja wolę zrobic to naturalnie.troche mi szkoda,ale musze też zadbać o swoje zdrówko;)

Gosia_k23 może te qpki przez pomidora, bo kilka dni temu pierwszy raz zjadłam.
A czy w trakcie ząbkowania mogą też się qpki zmieniać?

bibinka mnie też się dziś nieźle naprodukowało pokarmu, bo Daniel był po wczorajszej wycieczce taki padnięty, że obudził się dopiero o 5.00 rano, a nie jak zwykle o 3.30. Trochę muszę ściągać, żeby mi cyce nie explodowały. ;-)
A ile posiłków już Twoja Ala je w ciągu dnia zamiast cyca?

To może to od ząbków, bo od tygodnia jakiś marudniejszy jest, nie chce się zbyt długo sam bawić czy sam zostawać i najlepiej mu jak jest na rękach. No i swoje rączki strasznie bo buzi wpycha i pieluszkę "gryzie".

reklama
U mnie też jakoś kiepsko z czasem, sama nie wiem właściwie czemu i gdzie on mi tak ucieka??? :szok: Teraz Milenka przysnęła więc nadrabiam zaległości...

Do góry