reklama
Wypił 130ml. Może wczoraj nie bardzo chciał, bo to nowość dla niego. Martwią mnie trochę jego qpki, bo zaczął rzadkie robić. Nie wiem czy to przez ten bebilon i czy to normalne.
A może jest uczulony na jakiś składnik z nowości i żeby to sprawdzić to byś musiała odstawić to co dajesz i zobaczyc jak bedzie z tą kupką i wprowadzić później ;-)
E-lona zaczęłam odstawiać ok 1,5 tyg temu.nie jest źle,ale pokarm mi nachodzi jeszcze i robia mi się zatory w kanalikach mlecznych i musze to rozmasowywać,bo boli;(.pokarmu podobno mozna pozbyć się hormonalnie,ale ja wolę zrobic to naturalnie.troche mi szkoda,ale musze też zadbać o swoje zdrówko
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Ładnie naskrobałyście przez ten czas jak sobie wakacjowałam, nie wiem czy uda mi się przeczytać wszystko:dull::-). Na razie zaczęłam od tego wątku
Gosia_k23 może te qpki przez pomidora, bo kilka dni temu pierwszy raz zjadłam.
A czy w trakcie ząbkowania mogą też się qpki zmieniać?
bibinka mnie też się dziś nieźle naprodukowało pokarmu, bo Daniel był po wczorajszej wycieczce taki padnięty, że obudził się dopiero o 5.00 rano, a nie jak zwykle o 3.30. Trochę muszę ściągać, żeby mi cyce nie explodowały. ;-)
A ile posiłków już Twoja Ala je w ciągu dnia zamiast cyca?
bibinka mnie też się dziś nieźle naprodukowało pokarmu, bo Daniel był po wczorajszej wycieczce taki padnięty, że obudził się dopiero o 5.00 rano, a nie jak zwykle o 3.30. Trochę muszę ściągać, żeby mi cyce nie explodowały. ;-)
A ile posiłków już Twoja Ala je w ciągu dnia zamiast cyca?
Gosia_k23 może te qpki przez pomidora, bo kilka dni temu pierwszy raz zjadłam.
tak mogą
agusia9915
Matka wariatka
HALLO CO TU TAKA CISZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
reklama