reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
No drogo...Mam nadzieje,ze chociaz Ty bedziesz Mysia zadowolona.Moze ja jednak marudna jestem.Troche rozczarowalam sie jakoscia,az sie boje jak beda wygladac po praniu.
Kasiad nie zniechecaj sie przeze mnie,moze Tobie by sie podobaly.Ja zakochalam sie w bodach Early days,bo tam jest super bawelna
Kasiad nie zniechecaj sie przeze mnie,moze Tobie by sie podobaly.Ja zakochalam sie w bodach Early days,bo tam jest super bawelna
ja nie zamowilam body BB chicalam wlasnie poczekac na wasze opinie
a tez uwazam ze nexta i early days sa super. lubie tez te z tesco pakowane po 7 sztuk. i w tesco tez kupuje pizamki i rampersy w kompletach. super bawelna i super sie pierze
a tez uwazam ze nexta i early days sa super. lubie tez te z tesco pakowane po 7 sztuk. i w tesco tez kupuje pizamki i rampersy w kompletach. super bawelna i super sie pierze
Ja tez uważam, że z Carters'a, Earlydays, Next, George itp sa najlepsze jakościowo body. A z Carters'a ciuszki są w ogóle boskie. tosia podostawała trochę od mojej koleżanki, która była w Stanach i tak mi żal, że juz z tego wyrasta!!!:-(
Tego body z BB nie zamawiam.
Musze się wybrac w takim razie do Tesco, bo zaczyna nam brakowac bodziaków. Tosia wyrasta...
Tego body z BB nie zamawiam.
Musze się wybrac w takim razie do Tesco, bo zaczyna nam brakowac bodziaków. Tosia wyrasta...
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
aga-pg: znam ten ból :-( My też nie tak dawno z wielkim bólem serca sprzedaliśmy nasze autko które było super wygodne, duże, fajnie wyposażone... taki rarytas wśród maniaków włoskich aut, ale niestety było okropnie nieekonomiczne bo potrafiło spalić do 20 l/100km teraz jeździmy pożyczonym Fiatem od mojej mamy, ale to tylko do wiosny, potem trzeba będzie za czymś się porozglądać
Joasiek, a gdzie kupujesz Early Days w takiej super cenie?Ja kupiłam ostatnio bodziaczki z Early Days i też jestem z nich bardzo zadowolona. I cena niezła bo 20zł za 3 sztuki. Po ile są z Next i z Carter's?
reklama