reklama
Coś ostatnio nie mam weny na pisanie Mąż miał urlop, więc miałam mało czasu na bb i wybiłam się z rytmu, ale obiecuję poprawę;-). Urlop niestety kiepski - tylko jeden pogodny dzień mieliśmy.
No i donoszę, że w niedzielę ochrzciliśmy Michałka. Do kazania płakał, tak że na zmianę z Jarkiem wychodziliśmy i lulaliśmy bobasa, ale kazanie go znudziło, zasnął i już było ok. Jak już będę miała zdjęcia, to wkleję na wątku zamkniętym
No i donoszę, że w niedzielę ochrzciliśmy Michałka. Do kazania płakał, tak że na zmianę z Jarkiem wychodziliśmy i lulaliśmy bobasa, ale kazanie go znudziło, zasnął i już było ok. Jak już będę miała zdjęcia, to wkleję na wątku zamkniętym
Czekamy na zdjecia z chrztu Michalka!
A my dzis bez spaceru. Zapalenie oskrzeli nas nie chce z domu wypuscic
i jeszcze z mezem sie poklocilam. zazal mnie w bloahych sprawach oklamywac. A ja BRZYDZE sie klamstwem nawet nie chce mi sie go dotknac tak mnie te klamstewka rozezlily
A my dzis bez spaceru. Zapalenie oskrzeli nas nie chce z domu wypuscic
i jeszcze z mezem sie poklocilam. zazal mnie w bloahych sprawach oklamywac. A ja BRZYDZE sie klamstwem nawet nie chce mi sie go dotknac tak mnie te klamstewka rozezlily
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
lil no to możemy sobie ręce podać ;-) Zajrzyj na wątek zamknięty (jeśli masz duuuużo czasu na czytanie )
A ja po kolejnej wyprawie do ośrodka pomocy rodzinie :-) Ludzi pełno ale w końcu załatwiłam to co chciałam czyli rodzinne i wychowawcze :-)
Gosia, czy musiałaś przynieść zaświadczenie z zakładu pracy, że idziesz na urlop wychowawczy?
Gosia, czy musiałaś przynieść zaświadczenie z zakładu pracy, że idziesz na urlop wychowawczy?
Musieli mi napisać że mi udzielają urlopu wychowawczego i od kiedy do kiedy i od kiedy do kiedy jestem zatrudniona ;-)
Troche kiepskie te zdjęcia zrobiłam
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
A po co do Zusu?Ja wlasnie jutro daje podanie o wychowawczy i musze sie ruszyc za zasilkiem wychowawczym.Nie chce mi sie nigdzie ruszac w taka pogode.
A co do 3 w nocy jakos budze sie o tej porze i wylaczam komputer,bo jacek zapomina....Jak juz wylaczam,to zagladam.jak zajrze,to zawsze cos skrobne.Ostatnio nie mam czasu na pisanie w dzien i nadrabiam nocka...;-)
A co do 3 w nocy jakos budze sie o tej porze i wylaczam komputer,bo jacek zapomina....Jak juz wylaczam,to zagladam.jak zajrze,to zawsze cos skrobne.Ostatnio nie mam czasu na pisanie w dzien i nadrabiam nocka...;-)