Dzięki Gosia. To ja musze isc do Zusu po jakies zaswiadczenie? Długo się na nie czeka?
Przysyłaja poczta w ciągu miesiąca ja dostałam po jakis 2 tygodniach moze u ciebie będzie szybciej ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Gosia. To ja musze isc do Zusu po jakies zaswiadczenie? Długo się na nie czeka?
Dzięki, Gosia, widzę, że muszę się za to na poważnie zabrać.
Dziś idę do Skarbówki po zaświadczenia za 2005 i 2006 rok. Z tym za 2005 rok to musze się spieszyc, bo mam jeszcze tylko 10 dni na złożenie wniosku do UM po miejskie becikowe, z resztą mogę jeszcze trochę poczekać.
Po co chodzilyscie do Skarbowego?
Ja zaświadczenie za 2005 rok musiałam odebrać po tygodniu a za 2006 dali mi później na miejscu bo byłam zanim ludzie ruszyli po to wszystko Ale jak tak się chodzi i załatwia co dziennie gdzieś po jakieś zaświadczenie i do odbioru każde w innym terminie i każde gdzie indziej to aż sie odechciewa aż czasem współczuję kobietom które mają np. 2 dzieci nie maja z kim je zostawić i jeszcze autobusami muszą jeździć po całym zakorkowanym poznaniu na bilety fortuna i dostaną głupie 50 zł miesięcznie rodzinnego na dziecko o które muszą się prosić