reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

jak Laila placze caly dzien to tez mam baby bluesa....tak jak ostatnio w czwartek podczas imprezy....bedzie dobrze agusia, wygadaj sie to Ci przejdzie!!!!

reklama
a ja mam rozmiar buta 35 i też mam problem,wogóle drobna ze mnie kobitka,a teraz po ciąży tak schudłam,że wszystkie portki mi wisza na tyłku i wcale nie jestem z tego zadowolona...pewnie dopiero jak przestane karmić,to wrócę do wagi,bo mala wysysa ze mnie wszystko!a Wy sie dziewczyny nie przejmujcie,lepiej byc pulchnym,niż wygladać jak wieszak;).

bibinka musze Ci powiedziec (odchodzac od tematu) ze bardzo podoba mi sie Twoj nick, nie wiem skad sie wzial, ale nawet czasem tak do Laili mowie bibinka, to takie slodkie....

kiedys słyszłam taki zabobon ze jak w rodzinie ktos sie rodzi to inny umiera?
Jak urdziłam Konradka to zmarł ojciec mojej chrzesnej.
teraz w naszej rodzinie pojawiły sie 2 bable , liczac z dziecmi kuzynów to 4sztuki
obawiamy sie ze ktos niedługo odejdzie:sorry:

Jak byłam w początkowych dniach ciąży z Damianem umarła moja siostra. Jak urodził się Damian, okazało się, że jest strasznie do niej podobny. Czasem jak woziłam go w wózku miałam wrażenie, że wiozę w niej moją siostrę (była ode mnie 10 lat młodsza, więc dobrze pamiętałam jak też ją woziłam w wózku). Wtedy wszystkim nam przyszedł ten zabobon go głowy.

E no dziewuchy, wszystkie jesteśmy piękne!! Trzeba to sobie powtarzać, bo zwariujemy przez kompleksy. Wiadomo, że ja też bym w sobie wiele zmieniła, ale każę mężowi powtarzać mi codziennie jak to piękna jestem:-p Pomaga:-p

a szale przewazył moment jak poszłam kupic spodnie
-czy ma pani jakies duze rozmiary spodni , bojówki, rybaczki?
- nieeeeee:no:, no nieeeeeee :no:takich duzych to my niemamy :no:
albo- my szyjemy TYLKO do 42 :-)(taka mine miała ta kobita)
albo-dla pani? :no:no to nie:no:
albo - w tym drugim markecie jest sklep od rozmiaru 44 do 62 tam pani powina cos dla siebie dostac:shocked2:
po wyjsciu sie rozryczałam:cool2:
a wczoraj próbowałam kupic sobie buty
mam 41/42 rozmiar juz tego nie komentuje bo nastepna porazka

Ja kupiłam sobie ostatnio na allegro i dla mojej mamy również, śliczne spodnie i mają bardzo duże rozmiary a spodnie są z lekkiego materiału który sie ciągnie
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Dzieki dziewczyny:-(
co do tego zabobonu, to cos w tym jest....moja kolezanka rodzila 2 lata temu synka -zmarla jej ciocia....tydzien temu coreczke- zmarla tez jej babcia...az ciarki przechodza:-(
Agusia nie smuc sie juz tak:no:wystarczy tych placzkow na dzisiaj.....
a co do tych rozmiarow to naprawde sie nie dogodzi nikomu....jedne narzekaja na to ze maja za duzo cialka inne ze za malo:-p:laugh2:och co to bedzie.....

a teraz pytanie z innej beczki gdzie moge znalezc cos o zapaleniu piersi <cos pisalycie na ten temat:dry:> mam tak obolala piers ze szok, od rana mam straszne zgrubienia i nic nie zeszlo...:-:)wściekła/y:BOLI JAK CHOLERKA

Do góry