reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Tosia tez uważnie nas obserwuje jak cos jemy.
Kasiad, może miała jakiś zły dzien Oliwka dzisiaj. Wczoraj dałam Tosi jarzynową z gerbera i też nie chciała jej jeść- dwa podejścia robiłam. Płakała, pluła i koniec, nie zjadła. Dzisiaj zrobiłam kolejna próbe i zjadła.Więc nie wiem o co chodzi:confused:

reklama
Może Martula masz rację. I tak zostało pół słoiczka, wiec będzie jeszcze jedna próba. Mam jeszcze jedną zupkę z Bobovity, ma podobny skład ale jeszcze ma dodatkowo ryż i seler - ciekawe czy tą będzie chciała jesc :confused:

Dziewczyny, jak wygram jakąś aukcję na Allegro przychodzi do mnie automatycznie mail z danymi i wiadomością od sprzedającego. Chciałabym, jak ktoś coś kupi u mnie, żeby też dostawał taki mail, ale nie wiem jak taką opcję włączyć, gdzie się wpisuje mój nr konta i wiadomość ode mnie.

Kasiu,wchodzisz w Moje Allegro>potem ustawienia>potem kupujacy> i po prawej stronie ekranu masz "Wiadmosc dla kupujacego" i mozesz wpisac co chcesz:tak:

Dzięki Tycia, ale z tego co widzę, to jest to tylko ta część, która w mailu jest zatytuowana "Wiadomość od sprzedającego" tak? A gdzie się wpisuje nr konta?

reklama
:szok:agusia to sobie rece mozemy dzis podac- Laila placze dzis non stop i w ogole nie spi, tylko ze u nas zebow nie widaxc...nie wiem co jej jest...nic jej nie pasuje, na lezaco Bron Boze, na siedzaca tez nie, ba nawet jak ja nosze to placze....o zgrozo!!!!!!!!!:szok::sorry:a maz jeszcze pare godzin w pracy.................:baffled:
a no i jesuzcze chce nawiazac do Twoich zdjec, nie gadaj glupot, ladna jestes i jakie 30kg na plusie?ile wazylas przedtem-mniej niz 40kg?;-):shocked2:

Do góry