reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
z okazji ukonczenia przez moja córka 4 miechów otwieram sobie piwko Karmi malinowe
przeciez to tez nasze swieto to my sie meczyłysmy a one i tak innego wyjscia nie miały:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p

dzieci umyte i spią, meza brak bo most przesuwa a mamusia browara otwiera:-p

WolfiA, mi tez się nie zgodziło :no:

Agusia, z okazji ukończenia 4 miechów przez Sarunię otwieram również piwko maliniowe, ale pewnie wypiję troszkę, a resztę po 23 jak mała pójdzie spać na noc, bo moje jest alkoholowe.

Dziewczyny nie przesadzajmy ja mam 175 i nosiłam takie buty

Jakiego wzrostu jest Twoj facet? Moj mógłby czuc się troszkę niski przy mnie na takich koturnach...
Poza tym sama nie cierpię się rzucać w oczy, a to nieuniknione by było przy takim wzroście z takimi butami.
A moze chcialabym sie rzucac w oczy tylko sie wstydze?? :zawstydzona/y::tak:

Zamieszczam link do tabeli przewidywania płci dziecka;-)
Czy mogłybyście napisać czy u Was to się sprawdziło? Bo u mnie i u kilku moich znajomych się zgadzało... może to nie przypadek;-)

Wygląda na to, że u mnie się sprawdziło :-)

Dzięki! Szkoda że w Totka nie gram, może też bym coś wygrała :confused::-D

U mnie test się sprawdził :tak:

Dołączam się do libacji i wychylę zaraz lampkę białego wytrawnego winka za zdrówko Saruni, STO LAT!!! :-D

reklama
Do góry