reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ja bezpiwowowo ale do libacji ;-)chetnie dolacze z moim soczkiem jablkowym!!!! u mnie tez dziecko spi, meza nie ma, to co panie, potanczymy?:-D

Joasiek gratuluje wygranej!!!:-)

Patri nie wiem czemu sie chowac chcesz lub czemu boisz sie pokazac! Jestes super laska jak Ci juz wczoraj pisalam, no i do tego wzrost modelki!!!!! :tak:moze ktos CI kiedys powiedzial ze wysoki wzrost nie jest atutem i tak Ci w glebi duszy zostalo, a nie powinno!!!

ja mam 164cm wzrostu i w zasadzie nigdy nie zastanawialam sie czy to duzo czy malo, dla mnie ok....

jak to mowia pewnosc siebie to polowa sukcesu...;-):-):-p

reklama
Nuska a u mnie tak ze pewna siebie jestem tam gdzie nie powinnam;-), a gdzie powinnam to zamieniam sie w mysz koscielna:baffled:....hi hi

Wolfia mi sie tez nie sprawdzilo...

100 lat,a nawet wiecej dla Saruni!!!:tak:Przyłaczam sie i ja do libacji,ale z herbatka,bo ja jestem "bezalkoholowa" zupelnie:-).
WOLFIA,mi sie sprawdziło:szok::-D!

niebezpieczna ta praca.....:szok:

a co z impreza, jakos sie slabo rozkreca, gdzie Dj, gdzie tancerze? czy tylko pic chcesz agusia?;-):-p

Wszystkiego najlepszego dla Saruni;))).Ja łyknę reddsa malinowego!Cos nam podchodzi to "malinowe";)
Ciekawa sprawa z ty, przesuwaniem mostu...

reklama
to co Tycia? ja umiem dobrze prowadzic w tancu,masz ochote na taniec standardowy czy latynoamerykanski?;-)

agusia, wypij jeszcze druga polowe piwka, moze ochota na inne obowiazki przyjdzie....

Do góry