reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ech dziewczyny a ja nie mam juz sil patrytk mi juz od ponad tygodnia choruje angina ropna 5 doba jak ma wysoka temperature blisko 39 stopni antybiotyk na niego nie dziala:no:
dzisiaj rano bylam z nim na pobraniu krwi i rozmazie bo lekarka podejrzewa jakies zakazenie mam nadzieje ze jednak sie nie potwierdza jej podejrzenia i to tylko bedzioe zly dobor antybiotyku:-(
a ja dzisiaj ide tez na usg sprawdzic jak tam wkladka sie ma :-Dczy na swoim miejscu jest
czy ktoras z was jeszcze nie dostala okresu bo ja sie powoli zaczynam martwic a dodam tylko ze od 2-3 tygodni nie karmie:tak:

reklama
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich maluszków z okazji dnia dziecka :-)

A ja dziś rano nie mogłam postów dodać :wściekła/y:ale już jest ok ;-)

Madzia, zapytaj dziś na USG na temat okresu, ale wydaje mi się, że to sprawa bardzo indywidualna i masz prawo jeszcze go nie dostać.
A co do synka, to współczuję, ale ten wymaz to dobry pomysł, zrobią antybiogram i będzie wiadomo czym skutecznie synka leczyć :tak:

Nie wiem co sie dzieje z ta serwerownia, długo tak jeszcze będzie?? wrrr :wściekła/y: teżnie mogłam rano wysłać zadnych postów, a teraz jeszcze jakieś małe literki mi sie tu pokazują

No niestety ja też mam codzinnie kłopoty z wchodzeniem na stronę BB.

Dla naszych lutowych dzieciaczków składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Dnia Dziecka, dużo uśmiechów na buzi !!!

A wczoraj spotkałam się z koleżanką z pracy, która urodziła synka 19 grudnia, także chłopak jest starszy od Oliwki miesiąc i tydzień. Dzieciaki tak się w siebie zapatrzyły, że nie spuszczały z siebie wzroku chyba z 10 minut, Miłosz się uśmiechał, a Oliwka była poważna jak nigdy dotąd. Miłosz chwycił Oliwke za dłoń i nie chcieli się w ogóle puścić. Miałysmy z koleżnką polewkę, że maluchy wpadły sobie w oko :-D

reklama
Do góry