reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Mi brat sie urodzil gdy mialam 11 lat i rowniez bylam zazdrosna jak nie wiem co.W ogole jak sie dowiedzialam,że bede miala rodzenstwo,to strasznie plakalam.Mysle,ze musialo byc mamie bardzo przykro:baffled:.Moje dzieciaki sie bardzo cieszyły z mojej ciazy:tak:.

reklama
Ja miałam siostrę 10 lat młodszą, wcześniej byłam jedynaczką i nie byłam w ogóle zazdrosna. Ale to było wyproszone rodzeństwo u rodziców, moja mama nie chciała mieć więcej dzieci.

Dziewczyny ciekawe co sie dzieje z lil kate....coś długo sie nie pokazywała, pewnie ma albo popsuty komputer, albo jest szalenie zaabsorbowana przygotowaniami do ślubu i opieką nad Martynką:tak::-D

Dziewczyny poczytajcie co jest napisane powyżej ramki z wątkami. BB zmienia serwerownię i przez kilka dni będą kłopoty z BB.

Wracając do zazdrości, ja mam siostre 8 lat mlodsza i bylam cholernie zazdrosna!! Tymbardziej ze mala byla oczkiem w glowie mamy. I wydaje mi sie ze jest nadal...

Juz mi minął wstręt do ciąż i porodów, będzie w przyszłości drugi dzidziuś. Marzy mi się chłopiec.

A tutaj filmik z 13 doby życia Julci, jeszcze ze szpitala.
Pozgrywam filmiki na net, a co!

YouTube - Julcia 1

Edit: Jak czytam ten post to widzę, że postanowiłam wręcz mieć drugie dziecko. Hahahaha.
Nie, nie mam drugiego i nie będę mieć.

Ostatnia edycja:
fajne fajne:happy::happy::happy:
dokładnie tak samo podawałam małej leki w szpitalu
niech zgadne w strzykawce nifuroksazyt na sranko tzn przeciw:cool2::confused:

reklama
Do góry