reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

widac malucha, glowka do dolu, a ta kulka obok to cialko zolte i ponizej w przyblizeniu z pepowina!!!!
moje dziecko!cudo...

reklama
Aha i jeszcze cos chyab sie bede musiala z Wami pozegnac bo lekarz wyznaczyl mi inny termin porodu-4 marca(mialam dlugie cykle przed i zle policzylismy)wiec musze sie przesunac do marcowek,ale bede do was zagladac!
buzka

sawa no lekarz mi nie polecił ale na akurat tej ulotce chyba jako jedynej jest napisane że nie ma przeciwskazań do brania w czasie ciąży i karmienia piersią, po 2 dniach mi przeszło a tydzień się męczyłam ponad ::)
i dziewczyny na forum też pisały że brały to w I trymestrze

bogda ale fajnie, cieszę się że wszystko ok, maleństwo piękne, ale nie uciekaj od nas :( mój gin liczy datę na podstawie ostatniej @ i nie ważne że dzidzia młodsza - też mam długie cykle. Ta data i tak jest baaardzo orientacyjna ;)

Witam wszytkie przyszle lutowe mamy!
Ja mam termin na 22 lutego i jest to moja 3 ciaza 8).Mam juz spore dzieciaczki,bo synka 8 lat(dzis konczyl ;D) i corcie 6,5 roku.Nie bede ukrywac ,ze nie planowlaismy trzeciej dzidzi ;),ale chyba na chwilke zapomnielismy skad sie biora dzieci 8).Bylam w duzym szoku,ale juz jest ok,juz zaczynam pozytywnie bzikowac,choc czuje sie zupelnie inaczej w tej ciazy.Pierwszych dwoch prawie nie odczulam,teraz za to czesto mam mdlosci i nie mam na nic sily... :(.Lekarz przepisal mi czopki Torecan na te mdlosci i nawet pomogly,ale  w te upaly nie daje rady juz... :(.
Dzieciaczki juz wiedza,ze bedzie dzidzia i bardzo sie ciesza.Zabralismy je do kina i spedzilismy wsplny fajny dzien i jak jedlismy sobie kurczaczka ;),to powiedzielismy,ze mamy im cos waznego do powiedzenia ;).Bartosz(synek) od razu wystrzelil,ze pewnie bedzie braciszek lub siostrzyczka ;D.Musialam im tak wczesnie powiedziec,bo moja mama ma dlugi jezyk i zapewne uczynila by to szybko za mnie :(.
Teraz maluchy przytulaja sie do brzucha,czekajac na kopniaczki maluszka ;).Ja sama tez sie nie moge doczekac :laugh:.
Troszke sie rozpisalam,a tu pora isc spac.Usciski dla lutowek i nie tylko :p.Agniecha.

;)Aha i jestem Agnieszka,mam prawie 28 lat i mieszkam okolo 45 km od Warszawy,wiec Mazowsze :D

Czesc!
Dawno się nie odzywałam, a wszystkiemu winne upały i mdłości :p. Ledwie żyję. Siedzę w domu, o porządnych wakacjach nie ma mowy, bo więcej niż 20 minut w samochodzie nie wytrzymam. A tak mi się marzy morze... Może w przyszłym roku sobie odbijemy, z maluszkiem.
Wczoraj widziałam bobasa na usg  :D. Co prawda niewiele było widać, bo ginka robiła to normalne, przez brzuch, ale serduszko bijące widziałam. W przyszłym tyg. mam iść na usg przezpochwowe, mam nadzieję, że zobaczę coś więcej  :D.
Pozdrawiam wszystkie mamy i maleństwa :)

O, Tycia, a z z której strony Warszawy mieszkasz? Bo ja też tak koło 50 km na wschód. Może jesteśmy sąsiadkami?

dzięki Wiśnia to chyba jednak wypróbuję ten specyfik,ale kurzcze gorzej niż z gardłem jest z moim dziąsłem zaczynam powoli wyglądać jak chomik... :-[
Bogda ciesze sie żę wszystko oki, też strasznie się bałam jak jechałam sprawdzić czy serduszko bije, więc cie rozumiem.mam cichą nadzieję że tak bardzo od nas nie uciekniesz, właśnie teraz kiedy zaczynamy się rozkręcać.... :(
::)powoli zaczynam pakowanie do wyjazdu pojutrze,jutro za bardzo moge nie mieć czasu bo jadę na badania do gin. a tego mam prawie 60 km od domu..
pozdrowioka babuszki

reklama
Sawa bede zagladac i pisac do was i Waszych brzuszkow!
ja tez sie powoli pakuje, jedziemy z mezem w nasze ukochane Taterki!juz sie nie moge doczekac!papa

Do góry