reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witam
u mnie juz widac malutki ale jest w nic sie nie mieszcze
ale slyszalam ze przy drugiej ciazy szybciej brzuszek wychodzi

no u mnie to już troszkę widać ,masakra powoli w swoje ciuchy nie wchodzę bo wszystkie zazwyczaj miałam dopasowane,zwłaszcza dżinsy, więc juz niedługo nie będę miała w czym chodzić!!! :(
ale narazie idzie mi racej w sam brzuszek bo gdy byłam u lekarza w 7tyg ciąży a teraz prawie w 12 to przybyło mi 10 dkg. Bogda ja też jestem heterą w szkole ;D więc się nie martw, ale masz rację z młodzieżą tak trzeba dzisiaj...
pozdrowienia mamuśki...dzisiaj mamy z mężem 1 rocznicę ślubu,,,papa

Sawa13 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!WESOLEJ ROCZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!I UPOJNEJ NOCY ;)

gratulacje sawa!!!!!!!!!!
a ja dzisiaj z mezem i synkiem wyjezdzam w gory to pierwszy nasz taki dluzszy urlopik przeraza mnie tylko droga bo az 12 godzin jazdy mam nadzieje ze wytrzymam
trzymajcie sie dziewczyny cieplutku ja znikam na jakis czas bede 30 :)

no tak dziewczyny noc rzeczywiście była upojna w dosłownym tego słowa znaczeniu..... ;)
moło kto był w stanie trzymać się na nogach :D
mam mały problem trochę pobolewa mnie gardło a na domiar złego rosną mi dwa zęby modrości...że tez nie miały kiedy... strasznie mnie bolą dziąsła i jestem troszkę opuchnieta, proszę pomóżcie i powiedzcie co mogę wziąć zarówno na gardło i te dziąśła bo zwariuję....

sawa na gardło możesz pastylki Tantum Verde, mi super pomogły :)

a na dziąsła, pojęcia nie mam :(, a dzidzia śliczna już się nie mogę kolejnego usg doczekać :p

siedzę w pracy, na szczęście nic się nbie dzieje, komu by się chciało w taki skwar meble zamawiać ::)

bogda ja w sumie też nie wiem jak się robi listę, można by podglądnąć w innych miesiącach :p i założyć osobny wątek żeby nikt się tam nie dopisywał to będzie czytalnie, tak myślę...
a co do brzuszka to w pierwszej ciąży do końca 18 tygodnia w dzinach chodziłam i nic nie było widać brzuszka, dopiero po 20 tygodniu coś tam się pojawiło widocznego ;) za to teraz jeszcze zanim zaszłam w ciążę miałam brzuszek jak przedtem w 6 miesiącu ::) ::) ::)

a teraz dobre wieści, mój starszy dzieć zdrowy, ja praktycznie też uffff

w poniedziałek za tydzień idę do gina, muszę jeszcze powtórzyć badania moczu bo poprzednie nie wyszły zbyt dobrze :(

Wiśnia, a czy to tantum.. polecił ci lekarz czy sama wziełaś,bo cholibka biegam po necie i co sprawdzam jakis lek na gardło to piszą że ostrożnie w ciąży i skonsultować z lekarzem. właśnie jetem u rodziców i wziełam cholinex ale w połowie wyplułam bo na tej ulotce to samo....Matko Swięta czy w ciąży już nic nie wolno....załamka
pozdrowionka dla was kobitki...musze sie wyleczyc bo w czwartek nad morze wyjeżdżamy we trójce :laugh: tym razem

czesc dziewczeta,
wlasnie sie wybieramy z malzonkiem:)do lekarza,moze posluchamy serducha naszej pociechy!
troche sie cyram!mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok.pa

reklama
Juz wrocilam, wszystko w porzadku, wyniki super, maluszek rosnie, widzielismy serduszko!no super sprawa jak tak sobie bije takie male cos w takim malym cialku!!!!maz sie cieszyl, ze widzi swoje dzielo ;D nie wiem czy uda mi sie wkleic zdjecia, ale sprobuje...

Do góry