reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja już mam za sobą drugą miesiączkę. Pierwsza trwała 2 tygodnie, na szczęście druga tylko 3 dni, tak jak za starych czasów :happy:

A gdzie wcięło susumali ??????? :-(
Odezwij się SUSU bo smutno bez Ciebie!!! :happy:

reklama
Susu się nie odzywa, Irtasia też :confused: Coś w ogóle rzadziej wchodzimy na to forum zauważyłam, co niektórzy to prawie w ogóle się nie odzywają :-(

A ja po pierwszej miesiączce 8 marca ani widu ani słychu drugiej :no:

a ja jeszczer nie dostalam a juz prawie od 2 tyg nie karmie piersia ciekaw kiedy przyjdie teraz czy za 9 miesiecy :szok::-D

Ja drugą dostałam w poniedziałek, już sie skończyła..:tak: Na szczęście, bo martwiłam się,ze długo na nią będę czekać, a chciałam juz zacząć brać tabletki, bp gumki mnie stresują i nie mam wtedy kompletnie ochoty na igraszki z mężem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

DUUUUŻO zdrówka dla wspaniałych lutowych trzymiesięczniaków: Milenki, Alicji i Andrzejka!!!!!

Najlepsze życzenia dla
Milenki, Ali i Andrzejka!!!

A teraz spadam, bo wyjżdżam dziś do Sopotu do mojej kuzynki i jej trojaczków. Trzymajcie się!

reklama
Do góry