reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kasiad sliczne ma te wloski :tak:
Moja siostra wczoraj urodzila w 26 tc :-( maly wazy 850 gram wdala sie infekcja(teraz juz zapalenie pluc) bo za dlugo wyciekaly wody zanim je zauwazyla troche musialam ustawic personel w szpitalu zeby cokolwiek zrobili ale trwalo to 5 godzin i musialam wykonac pare telefonow bo nawet jej zbadac niechcieli :wściekła/y:

reklama
Susu juz masz prawie roczniaka szok !

Irtasia kurcze biedne maleństwo dużo zdrówka i sił dla niego ! jak ogólnie się dzieciątko dziś ma ? co lekarze mówią ? mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze !

Irtasia kurcze biedne maleństwo dużo zdrówka i sił dla niego ! jak ogólnie się dzieciątko dziś ma ? co lekarze mówią ? mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze !

Maly nadal pod respiratorem i po przetoczeniu krwi dzis takze go naswietlali wiadomo zoltaczka wczesniacza silna .Najwazniejsze ze stan sie nie pogarsza ale takze sie niepolepsza ale wiadomo zapalenie pluc nie zejdzie w 3 dni. dsc00517.jpg

Irtasia slodkie malenstwo najważniejsze że się nie pogarsza daj znać jak coś sie zmieni i oby na lepsze a przybiera coś ? coś więcej wiecie ?

Irtasia slodkie malenstwo najważniejsze że się nie pogarsza daj znać jak coś sie zmieni i oby na lepsze a przybiera coś ? coś więcej wiecie ?

Maly nadal walczy mial juz wylew 4 stopnia(wiadomo najgorszy) , pekniete jelito(zagoilo sie w 2 dni),dzis ma prawie juz niewydolnosc nerek podaja mu leki teraz waza sie godziny czy zadzialaja no i czeka go operacja zamkniecia Botalla

hej, hej

zacznę od tego

Irtasiu bardzo mi przykro z powodu Michasia

Karolina Filip miał usuwany trzeci migdał, normalnie w narkozie to robili...

Ale Oliwka straciła włosów - ale naprawdę będzie łatwiej w czesniu

Nuska ale ta twoja druga córcia juz dwa miesiące ma...rany jak ten czas leci...

Witam,

Irtasiu mam nadzieje ze malenstwo wychodzi z tego obronna reka....och az sie serce kraja jak widzi sie takiego szkraba walczacego o zycie:-(

Mysia wiem wiem, ze ten czas zapiernicz ze hoho ....ja wlasnie tez dzisiaj tak patrzylam na mala i sobie pomyslalam ze to juz przeszlo dwa miechy:-) rosnie kozunia jak na drozdzach...

Gosiu
na nk jest fajna fotka Julki i Emilki hihi.....:-D

reklama
Do góry