reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej Dziewczyny. :-)

Chciałam sie pochwalić że 16 kwietnia o 10.45, w ekspresowym tempie (50 min na sali porodowej) urodziła nam sie Agatka. Waga 3380, długość 54 cm. :tak: Jest śliczna i bardzo spokojna.
Tak jak wcześniej pisałam, miałam mieć wcześniejsze rozwiązanie ciązy.Miało to być po świetach, ale mojemu lekarzowi coś nie spodobało sie na przepływach. No i z tego powodu juz od 5go kwietnia leżałam w Elblągu na patologii ciązy. Oczywiście wszystko było dobrze, ale miałąm zostać na obserwacji. Nikt ani nie myślał o wcześniejszym rozwiązaniu, wiec prawie 2 tyg. leżałam w szpitalu i teskniłam za Milenka. No i święta tez miałam smutne. Ale w poniedziałek rano, po obchodzie Agata zdecydowała sie sama zaskoczyć wszystkich. No i zaskoczyła. Położna z porodówki nawet nie zdażyła założyć fartucha a później poweidziała,że az sie zgrzała. Obydwie mamy się świetnie. Agatka jest zdrowa. Została przebadana na cukier i wszystko jest ok. Ale jesteśmy szczęśliwi, a Milenka też jest dumna i szczęśliwa że jest starszą siostrą. Pozdrawiamy.

reklama
Hej! Ja znów chora :no: Tzn chodzę do pracy, bo ile można siedzieć na zwolnieniu, ale gardło mnie boli, ucho mam jakieś głuche i zdrętwiałe, oko zaropiałe i chyba mi się jakiś ropień zrobił w gardle, bo mam strasznie bolący guzek - to wszystko z lewej strony. Leczę się domowymi sposobami ale niestety bez lekarza się nie obędzie chyba. Dopiero brałam antybiotyki i pewnie znów mnie czeka to samo (trzeci raz zresztą).
Cały czas mam rusztowania na bloku i wszędzie się wala pełno drobinek ze steropianu, nawet okien nie można porządnie otworzyć, no ale już z naszej strony okien prawie kończą, więc mam nadzieję, że będę mogła latem okna otwierać!
A tam poza tym to u nas bez zmian, chłopaki się zadomowili w nowym mieszkaniu, a my sobie jak młode małżeńtwo z małym dzieckiem ;-) bo Pauliny też prawie nie ma w domu.

Ale tu pustka....juhuuuuuu:-)
Taka piekna pogoda dzisiaj ze az sie chce zyc...nareszcie.....chociaz teraz w domciu siedze bo trzeba placuszki piec na urodzinki mezusia:tak:
serniczek siedzi w piekarniku Krzys z Jula wygnani na plac zabaw i mam chwilke dla siebie....
Byla wczoraj polozna u mnie i mowila ze moze sie troszke zaczac wczesniej z porodem...oby miala racje bo juz mi sie nie chce lazic z tym brzucholkiem:-D
trzymajcie kciuki zeby za jakies poltora tgygodnia juz sie udalo:-)

Milego dluuuugiego weekendu zycze!!!

reklama
HEjka :)

Nuska jak sie drugie urodzi to zobaczysz jak to jest kiepsko z czasem ;-):-)

ja tylko na chwilkę: dziewczyny z Kaszub i Pomorza (albo inne tez jak cos wiedzą), znacie jakies fajne gospodarstwo agroturystyczne z pokojami z łazienkami?? takie, co sami hoduja zwierzaki, maja własne jedzonko - rodzice z powodu choroby taty odwołali wyjazd do Chorwacji, ale chca gdzieś na kaszuby sie wybrać w czerwcu. Z góry dziękuje za jakies info :-)

miłego dnia!!!

Do góry