reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:happy:

Operacja Julianka poszła wg planu A, więc bardziej optymistycznego:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...i-jak-rosna-nasze-pociechy-19039/#post7653897
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lutym-f241/fotki-i-filmiki-17445/#post7653923
Ale i tak nie mogę sobie wyobrazić ile musi przejść ten maluszek, jego siostra i jego rodzice:-( Takie sytuacje uczą naprawdę ważnych wartości w życiu, szkoda tylko, że takim kosztem:sorry: Oby wszystko dalej powiodło się bez zastrzeżeń:tak:

Pora brać się do pracy, bo dzisiaj już nie ma tak dobrze:-p Miłego dnia Dziewczyny:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć potrzebuję fajny pomysł na prezent dla dziewczynki na 4 urodziny zabawki typu klocki laptopów rower rolki odpada.powiedzmy że tak do 200zl z góry dzięki.

Ten globus widziałam rok temu przed gwiazdką i jakoś tak średnio.sklaniam się do barbie księżniczki i gadajacego kena z najnowszej bajki.myślałam o takim czymś że się robi biżuterię.na marginesie myślałam że mnie tu zarzucicie pomysłami o czym wasze córeczki marzą.no ale ostatnio tu cisza pewnie dlatego.pozdrawiam gorąco.

Karola u nas na topie wszystko co barbie i księżniczki :sorry: ...co do lalek to Emilka ostatnio kupiła sobie Barbie syrenkę ale to gdzieś koszt 50zł ewentualnie jeszcze piszczy o Barbie niania , ciastolinę play doh cukiernia a ogólnie piszczy na każdą zabawkę np BARBIE WILLA DOMEK DLA LALEK MEBLE + PAKA HARIBO (1861877923) - Aukcje internetowe Allegro ;-)

ja za to szukam czegoś dla 8 latka coś skromnego bo to tylko ma być o tak jak na kawę pojadę :sorry: a nie chce wypalić z czymś co nie w modzie i myślałam o książce lub o czymś z dinozaurami bo lubi :sorry: lub czymś co teraz jest w modzie ???

Ją polecam zestawy czu czu są dobrane wiekowo a z tematycznych można się czegoś nauczyć no są wielokrotnego użytku.z dinozaurami to sliski grunt bo może być tak że danego typu ma już kilka skoro lubi to pewnie by chciał jakiegoś wyszukanego.polecam też auta firmy Siku bo pod spodem jest napisana nazwa i wszelkie dane techniczne typu moc prędkość a to dla chłopaków ważne tak myślę patrząc po szymku.

No właśnie co do barbie widziałam zestaw niani i na rowerze jak ciągnie z tyłu mały rower z dzieckiem i podobał mi się zestaw z pieskami co się mogą kręcić na karuzeli i co tu wybrać.

Ją polecam zestawy czu czu są dobrane wiekowo a z tematycznych można się czegoś nauczyć no są wielokrotnego użytku.z dinozaurami to sliski grunt bo może być tak że danego typu ma już kilka skoro lubi to pewnie by chciał jakiegoś wyszukanego.polecam też auta firmy Siku bo pod spodem jest napisana nazwa i wszelkie dane techniczne typu moc prędkość a to dla chłopaków ważne tak myślę patrząc po szymku.

No właśnie co do barbie widziałam zestaw niani i na rowerze jak ciągnie z tyłu mały rower z dzieckiem i podobał mi się zestaw z pieskami co się mogą kręcić na karuzeli i co tu wybrać.

Hejka

no ja nie pomoge w sprawie doboru prezentów, bo ani nie mam 4 letniej dziewczynki ani 8letniego chłopca ;-)

super, ze operacja Julianka zakonczyła się szczęśliwie i wg mniej radykalnej opcji :-) oby wyszedł z tego i miał normalne zycie:tak:

a u nas ok, po mału przygotowuje sie do powrotu do pracy - wracam w czwartek lub piatek, zalezy kiedy robota bedzie bo juz duzo nagrane tylko czekamy na zlecenia:-) ufff, ulzyło, bo już marnie z nami było:eek:

miłego wieczoru!!!

reklama
Witam,
Nawet nie będę próbować nadrobić zaległości bo chyba bym na to rok straciła:zawstydzona/y:
Może powiem co u nas tak z grubsza. Krzyś nadal tam gdzie pracował, jesli o mnie chodzi to po herbatkach był sklep z ciuszkami fajnie mi sie tam pracowało ale nie było mnie prawie wcale w domku Julcia bardzo źle to znosiła, ja zreszta tez.....Tak sie stało, ze musiałam szukac innej bo laska wracala z macierzynskiego <a nie bylam niby na zastepstwo:-(> wiec trafiłam do pracy obecnej , praca fajna bo tylko na 1 zmiane . od 6-14. Ciężko na poczatku bylo z dziewczynami ktore tam pracowaly ale juz ok.....Teraz jestem na zwolnieniu, bo mam prace fizyczna, troszke dzwigania wiec wolalam nie ryzykowac.
Julcia nadal chodzi do przedszkola, szczesliwa ze bedzie miala rodzenstwo:-) Mowi ze woli siostre ale jak bedzie braciszek to przyklei autka w pokoju obok kucyków hihi. Ciągle caluje mnie w brzuch:laugh2:
Ale sie rozpisalam.....

Do góry