reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Gosia no mam nadzieje,ze mala zaskoczy.No jest lepiej niż było z jedzeniem,ale daleko do ideału,he,he.
Kupilismy własnie inhalator i mała prze sen inhalujemy,bo ma oskrzela "zaglutowane "strasznie.
Kuba na Furaginie,bo jakies bakterie w moczu jednak.
spadam spa,pa babeczki.

reklama
Witam :-)
No u mnie też niestety chroniczny brak czasu... Jak nie pracowałam, to na BB miałam sporo czasu, a teraz bardzo z tym ciężko.
Na szybko wkleiłam trochę zdjęć na :ninja2: a teraz zbieramy się na działkę do rodziców. Chciałabym obiecać, że będę częściej się udzielać, ale nie wiem jak to będzie, mogę jedynie obiecać, że się postaram :sorry2: Nawet nie poczytałam co u Was, bo Tomek mnie popędza, może się uda wieczorem jak wrócimy...

Z okazji Dnia Matki dziewczęta
Samych radosnych chwil z maluszkami,radochy z macierzyństwa i wiele dni w miłości,spokoju i zdrowiu!
No i duzo buziaczków,laurek i super niespodzianek od naszych czterolatków.

Hej:-)
Widzę, że już zupełnie wszystkie wywiało i tylko rozalka została na placu boju;-) Szkoda:sorry2:

rozalko cieszę się, że inhalacje pomogły:tak: Słyszałam dużo dobrych opinii na temat inhalacji:tak: Sama chętnie bym chłopakom stosowała, tylko nie mam sprzętu:sorry2: A Hania zacznie chętniej jeść jak tylko ograniczysz jej pierś, przynajmniej u mnie tak było z chłopakami:tak: Zainteresowali się czymś innym jak już poczuli głód:-p

Gosiu może mi się wydaje, że tak często, bo ja tak często na forum zaglądam:-p:zawstydzona/y: No i pewnie dlatego, że nas na szczęście omija to szerokim łukiem i Victor w przeciągu 4 lat miał tylko dwa razy jelitówkę:tak: Tak czy inaczej dużo zdrówka;-)

Kasiad i agusia miło Was widzieć, fajnie że chociaż na chwilkę wpadłyście:-) Wy to zapracowane kobiety jesteście;-)

A co u Mysi? Jak tam rosmerta po weselu u brata? Karola a Ty żyjesz? Karolinę też czasem można uświadczyć na BB;-) No dziewczyny, ja wiem że u Was piękna pogoda, a w IE ciągle pada i zimno, ale czasem byście zajrzały chociaż;-)

Na koniec pozostaje mi podpisać się pod słowami moderatorów BB:
Drogie mamy pamiętajcie o sobie i bądźcie dla siebie dobre
oraz cieszcie się z tak wspaniałych i mądrych dzieci jakie macie:tak:
happy_mothers_day_1.jpg

Ostatnia edycja:
Hej,a u nas pogoda tragiczna,zimno i jakos tak pochmurnie,eh....

wolfia fajnie,że zajrzałaś,tez satanawiam sie co u Karoli i małej Kini i jak tam rosmerta po imprezie.

Dzień dobry:-)

U nas na razie ładne słoneczko, ale już widzę chmury w oddali, więc wcale się nie zdziwię, że będzie tak jak ostatnio, czyli i tak się w końcu rozpada i tyle będzie z tej pięknej pogody:sorry: Cały maj zimny, wietrzny i deszczowy:confused2: Oby czerwiec był lepszy, bo się załamię:baffled:

Apropo pogody, to listonosz właśnie wrzucił mi pocztówkę od koleżanki, a na niej piękna plaża St. Thomas, U.S. Virgin Islands... żeby choć trochę tego słońca było u nas tego lata:rofl2: Jejku jak jej fajnie było na tej podróży poślubnej:rolleyes2:

No nic, trzeba się brać za sprzątanie, bo pełno kurzy i pokruszonych chrupków na dywanie:sorry: A później muszę jechać na zakupy. Dobrze, że Oktawiusz dzisiaj wcześniej wróci, bo ma tylko egzamin:tak:

Miłego dnia rozalko;-) i reszczie... jak ktoś z tej reszty zajrzy:-p

udało się do was wpaśc mam takie wyrzuty sumienia bo naprawdę lubię tu zaglądać.no u nas dajemy radę zupełnie jak Bob budowniczy mała rośnie choć jeszcze od porodu nie była ważona ani mierzona ale za 2 tyg. szczepienie więc wyjdzie szydło z worka.kolki hmmm trudno wyczuć bo codziennie nie płącze ale są i ciężki dni. śpiochem niestety nie jest wczoraj z okazji dnia mamy pobiłą wszelkie rekordy nie spała od 13 do 21:20 no szok i do tego uwielbia ręce i być noszona przerzucona przez ramię no i zakochała się w czarno białym kolorze- serio to działa. potrafi z 30 minut patrzeć się na swoja krowę i się do niej śmiać gadać.

więc na dzień dziecka wiadomo dostanie coś w jej stylu.zresztą poszukuję takich zabawe ale jest ich bardzo mało.
SZymek jak to Szymek rośnie zaskakuje mnie codziennie i jest kochany i mega wyrozumiały.Dzień rodziny zaskoczył nie tylko mnie był cudownym aktorem poprowadził swoją grupę i babcie dziadki płakali- ja też nie ma co tu ściemniać piosenka o mamie że mam zabrać go za rękę i pójśc w świat położyła mnie totalnie.

no to tyle chwalenia bo zachwalę i będzie klops.
broi bez zmian jak to łobuziaki chłopaki ale w końcu to 4 latek to kiedy ma to robić.mądrzy się licytuje negocjuje co nawet pani w przedszkolu widzi ale ona się nie daje gorzej ze mną już taka mama jestem co zrobić -każdy ma defekt.

to tyle co u mnie tak ogólnie i postaram się zaglądać częściej jak tylko dwa moje skarby mi na to pozwolą

reklama
wolfia dzięki.Jest sprzątani przy dwójeczce co?moja juz tez zaczyna broic,wyciagac z szuflad,szafek,roznosic chrupki inne jedzonko,no szok.
Karola no super.ale mala widze mało ci spi,to masz ręce pełne roboty,a Szymek dzielny chłopczyk i wzorowy brat widze.

Do góry