Hej hej
no wreszcie udało mi sie wpaść choc na chwilkę kochane, steskniłam sie, ale ciagle cos do zrobienia, do tego moja mama osttanio cos chorowała i wszystko na mojej głowie było, dobrze, że chociaz hubek zdrowy (odpukać) narazie i smiga do przedszkola juz drugi tydzień
na ślubie było super, pogoda dopisała dzieciaki też, super grzeczne i w ogóle :-) wybawiłam sie na weselisku, że hej, Bartus poszedł spac o 20.30 do pokoju (opiekowała sie nim szwagierki m=tesciowa) a Hubek z kuzynka o 22, a potem my szalelismy, ja tylko do 2, a weselisko miało byc do 1, no ale wszyscy tak szaleli, że trwało do 5 rano
zakonczyło sie kąpielą pana młodego i kolegów jego w jeziorze ;-)
Dzień Mamy i Taty w przedszkolu mieliśmy 24 maja, ale sie popłakałam
moje dziecko mimo, że miało tylko 1 dzien na przygotowania świetnie dalo sobie rade
zabralismy też wtedy Bartusia więc w ogóle był wniebowzięty. No a dzisiaj mamy popołudniu festyn rodzinny na boisku przedszkola
nie wiem, czy już wam pisałam, że mój barat ten co siedzi w Szkocji spodziewa się bliźniaków? wreszcie zostane prawdziwą ciocią ;-)
Karola super, że Szymek taki fajny starszy brat, ja na Hubka tez nie narzekam, zaskoczył mnie mega pozytywnie, opiekuje sie małym, uspokaja, gdy zapłacze, ciągle przytula i całuje. Mysia nic sie nie martw, zobaczysz że Filip też szybko odnajdzie się w nowej roli
powiem wam, ze w ogóle nie spodziewałam się, ze można mieć tak mega grzeczne dziecko jak Bartuś
zasypia koło 20.30 i śpi co najmniej do 2, ostatnio to nawet spał do 5, jedno karmienie nocne i spi dalej tak do 6.30-7.00
w dzień tez grzeczniutki, do południa śpi 2-3, czasem zdarzy się, ze 4 godzinki, potem ma krótkie drzemki. Nawet nie marzyłam, że tak bedzie:-)
a 23 czerwca wyruszamy na wakacje nad morze, do Niechorza w tym roku, na 10 dni, mieliśmy niby jechać w sierpniu, ale udało nam się wcisnąć jakos miedzy urlop mojego barat a mojego taty (wszyscy pracujemy w jednej firmie i nie możemy miec razem urlopów) i jedziemy juz teraz. Znaleźliśmy fajny apartament niedaleko morza, licze, że pogoda dopisze
pozdrawiam was wszystkie i zycze miłego dnia, zmykam robić obiadek póki mały spi jeszcze