reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej

Tyciu, powodzenia na egzaminie.
Karola, niech Wasz remont szybko sie skonczy.
Rosmerta, udanego wyjscia do filharmonii. zazdroszcze ze macie taka mozliwosc.

My dzis po nieprzespanej nocy - Milena na poczatku wymiotowala, a po 1szej w nocy doszla biegunka. Masakra. Teraz na szczescie jest dobrze. Zobaczymy jak bedzie wygladala dalsza czesc dnia. A wczoraj w przedszkolu nie bylo chyba z polowa dzieci - moze ten sam wirus Milenke rozlozyl.

Udanego weekendu wszystkim.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :)

Tycia i jak Ci poszło ?

Ja ostatnio też zabiegana ale to żadna nowość ;) czasem nie wyrabiam i ciut mi mało ten jeden dzień w tygodniu wolnego wiec cieszyłam się że ostatnio różne święta były i więcej tego wolnego się pojawiło szkoda tez że się z R mijamy bo on dziś w pracy a ja mam wolne ...

Witam po-weekendowo:-)

Karolina zdrówka dla Milenki!!! mam nadzieje, że najgorsze juz minęło??

W filharmonii fajnie było, Hubek siedział jak zaczarowany:tak: pewnie za miesiąc znowu pójdziemy, bo pro-sinfonika dla dzieciaków jest raz w miesiącu

no a ja jutro na badania do szpitala idę - muszę zrobić badania krwi na cukier, czy czasem cukrzyca ciążowa mi sie nie przyplątała, na razie jestem od 1,5 tyg na diecie i zobaczymy co tam wyjdzie. No ale muszę zostać tam na noc:baffled: bo badanie trwa 24h i co 2 godziny pobierają krew. No ale najwazniejsze, by wyniki były ok - trzymajcie kciuki!!!

miłego wieczorku!!!

karolina JAK milenka? MAM NADZIEJE ZE JUZ WSZYTKO OK1
trzymamy kciukí rosmerta!
no i super ze byliscie z HUBCIEM w filharmonii. jA MAM PARE DNI WOLNEGO I TEZ POWINNAM POMYSLEC O CIEKAWEJ ROZRYWCE DLA NAJMLODSZYCH

Hejo z rana

Rosmerta, powodzenia w szpitalu. Niech wyniki wyjda prawidlowo. trzymaj sie.

Z Milenka myslalam, ze juz lepiej, a tu dzis w nocy znow zaczely sie wymioty i biegunka. Na szczescie trwaly krotko. Teraz jest lepiej. A poza tym ja i maz tez zalapalismy tego wirusa, wiec wszyscy sie meczymy.

Udanego dnia wszystkim

Witam dziewczyny

Karolina zdrówka dla was wszystkich.
Rosmerta trzymam kciuki za pozytywne wyniki. Moja przyjaciółka właśnie w sobotę wyszła ze szpitala, ten sam problem miała, ale okazało sie wszystko oki, ale dietkę ma trzymać..
karola podziwiam za siłe, aczkolwiek sama na marzec/kwiecień planuje remoncik, wiec pewnie to samo przeżyje

A u nas wszystko oki, w górach fajnie było, nawet 3 razy sobie na nartach zjechałam ze stoku na którym uczył się Filip, odpoczęłam ciutkę, innego powietrza złapałam...Filip za to był zauroczony wszystkim, no i bardzo grzeczny był...

Ja mam siłe za dwóch, sprzątam, gotuje i nie wiem skąd mi się na to wszystko zbiera sił...
Nic zmykam bo Filip mnie woła, sami oczywiście jeszcze jesteśmy...

Witam,

pracowity dzień mnie czeka, muszę lecieć do cioci sukienkę zanieść do poprawki, bo za tydzień bal....a i odwiedzić babcie i dziadka, bo sami ciągle...w domu porządeczek lekki zrobić, obiad mam na szczęście od wczoraj..

miłego dnia kobietki życzę

Witam:-)
Rano mrozek, ale za to teraz pięknie świeci słońce:tak: Zaraz idę po Vicka do przedszkola i dzień jak co dzień:tak:

Tyciu trzymam kciuki za pomyślne zdanie egzaminów:tak:

Karola szybkiego i sprawnego remontu Wam życzę, no i miłych ferii u teściów;-)

Karolina dużo zdrówka dla Was! Jak się teraz miewacie? Lepiej już?:happy2:

Gosiu oj wspólczuję zabiegania, a zwłaszcza tego, że mijasz się z R.:-( I tak podziwiam Cię, że dajsze sobie radę:tak: A jak Twoja mama radzi sobie z Dominikiem? Pewnie wszystko w porządku:-)

Rosmerta super, że macie możliwość chodzenia z Hubciem do takiej filharmonii:tak: Trzymam kciuki za pomyślne badania:-)

Susu korzystaj z wolnego i spędzajcie wspólnie jak najwięcej czasu:-)

Mysia
fajny taki wypad, można odpocząć i nabrać sił na kolejne kilka miesięcy:tak: Taki przypływ energii to i mi by się przydał;-)

Miłego dnia Dziewczyny:-)

Witam :-)

dzieki dziewczyny za trzymane kciuki, wszystko jest ok - nie mam cukrzycy:-) i... nigdy nie miałam:sorry2: okazało sie, że na oprzednim wypisie lekarka sie walnęła i źle wpisala wynik, okazało sie, ze ten drugi wynik miałam jednak w normie i wcale nie musiałabym iśc na ten profil i trzymać diety:baffled: jak moja gin to dzisiaj zobaczyła to myślałam, ze tamta ukatrupi na miejscu;-) nawet sam ordynator pan docent mnie przepraszał za pomyłkę. NO ale w sumie lepiej było dwa razy sprawdzić niz cos przegapić. Tylko niepotrzebnie wszystkie palce mam pokłute:baffled:
ale Hubert miał przynajmniej trening przed moim porodem, wtedy mama zniknie z domu na dłużej niż jedna noc, juz przynajmniej wie jak to będzie mniej wiecej. Wczoraj dzwonił do mnie dwa razy do szpitala bo "stęskniłem się mamusiu za tobą":sorry2:

Mysia super, że mieliście okazje wyskoczyc chociaż na krótki wypad:tak:

Susu korzystaj z wolnego na maksa

miłego popołudnia!!!

reklama
U nas 'dom wariatów",Hania ząbkuje i gorączkuje,Kuba zapalenie ucha,antybiotyk i gorączka ponad 39 od 2 dni.

Do góry