reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hej wpadłam się choć przywitać z rana :-)
my już z kondziem po badaniach rannych ,właśnie jemy śniadanie i do pracy śmigam;-) ..a po pracy znowu wracamy do przychodni :cool2::rofl2:
ps kot mi kaszle :confused::-:)wściekła/y:

reklama
Agusia kot się przeziębił tak to z tymi domowymi kotami jest mojej mamy kot w tamtym roku też kaszlał i ledwo wydawał głos musiał dostać lekarstwa i przeszło.

ja muszę sie ruszać bo inaczej to całkiem czuje się do kitu jak taka rozdeptana foka.ja jakoś znacząco też nie przybrałam teraz mam 4kg na plusie i miszecze się jeszcze w swoje ubrania nawet jeansy te co mają dodatek elastyku.jedynie po domu latam już w ciążowych dresach.no ale ja tam widocznie mam w mojej głowie.

WolfiA jestem pewna że wizyta rodziców to super sprawa i dla ciebie i dla nich i dzieci.

u mnie szaro buro rano padał śnieg z deszczem a teraz mega ślisko.uciekam zrobić szybkie zakupy zanim ludziska wyjdą z pracy i Szymka odbiorę z przedszkola.a po południu świętowanie.coś mi beza kiepsko wyszła bo zbyt wilgotna jest a już ją suszyłam prawie 2 godziny.hmmm no nic mówi sie trudno.

Dobry wieczór:-)

Widzę, że ostatnio, to nas tu garstka tylko zagląda;-)

Agusiu
ja Cię podziwiam, że mimo tylu zajęć zaglądasz na BB:-) Jesteś niesamowita, wiesz? I trzymam kciuki za zdrowie Kondzia i Sarci:tak: A Ty trzymaj się tam dzielnie:tak:
Poza tym to nie wiedziałam, że koty domowe mogą się przeziębić:-p

Karola super, że masz tylko 4kg na plusie:-) Oby przybyło Ci ich do końca jak najmniej:tak: Ja też z tych takich nie do końca przekonanych co do dzidziusiów w brzuszku... jakoś to tak do mnie nie docierało, ale za to potem miłość od pierwszego wejrzenia:-D
A rodzice zachwyceni... zupełnie inaczej wyglądałoby nasze życie gdybyśmy mieszkali bliżej siebie, ale na razie jeszcze nie ma zbytnio takiej opcji:sorry2:

Witam o poranku :-)

Wolfia wyobrażam sobie jaka przyjemnośc, że najblizsi was odwiedzili:-) dobrze, ze udało im sie chociaz w późniejszym terminie:tak:

Agusia ty to masz tam sajgon kochana, zdrówka dla dzieci, ciebie i ... kota

a ja dzisiaj w pracy - wezwali mnie, bo przyszła w koncu praca i to odrazu nadmiar i nie daja rady wiec ich tu troche wspomagam:tak: lepiej jak jest nadmiar niz jak nie byo nic i nie wiadomo bylo co w ogóle dalej..

miłego dnia!!!

hejka

Wolfia, ciesze sie ze mimo wszystko rodzicom udalo sie do Was przyleciec. To musialbyc wspanialy czas. Pamietam jaka szczesliwa bylam jak moja mama przyleciala do Ie. A i Wasze dzieciaczki musialy byc szczesliwe.

Rosmerta,
udanego dnia w pracy. No i nie przemeczaj sie :)

Udanego dnia wszystkim

Witam piątkowo:-)

Karolina nie przemeczam się, siedze tylko 4 godzinki to daje radę;-) dzisiaj znowu w pracy, ale sie rozleniwiłam przez ten czas co do pracy nie chodziłam, cięzko mi sie tak rano wstaje:sorry2:
Hubek dzis do przedszkola poszedł, mam nadzieje, ze bedzie ok, bo w sumie 2 dni juz nie kaszlał. Zobaczymy... bo jutro nam sie szykuje wyjscie do filharmonii na koncert dla dzieciaków:-)

miłego dnia wszystkim!!!!

Hej dziewczyny!
Dziś w końcu wolny dzień :sorry2:. Czytam Was raczej na bieżąco, cierpie na totalny brak czasu. Praca,dom do tego sesja ... Jutro mam egzamin i wziełam sobie wolne,żeby sie troche pouczyc. Zobacze czy sie uda ...
Dzieciaki na razie w tym roku w miare zdrowe,oby jak najdluzej.
Jeszcze leże w wyrku,ale tak ciężko z niego wyjść kiedy codziennie czlowiek się zrywa o 5 rano ...:sorry2:
Miłego dnia :tak:.

reklama
TYCIA TY super woman, podziwiam za pacowitosc i zorganizowanie!
KAROLA udanego remonty nastepny pracusiu!

ja dzis na szczescie praca na 9 wiec dalo sie wyspac, jutro i w niedziele tez niestety, czego mi w pracy brakuja to wolne weekendy..ale coz...pozdrawiam kochane

Do góry