reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam
Kasia wiem co czujesz, ja tez ciągle sama, nawet w weekendy, juz sie niby przyzwyczaiłam, ale mimo to ciągle dziwnie mi jak męża całymi dniami nie ma- teraz jeszcze jak mamy swoja firme dodatkowo, to juz wogóle sie nie widujemy, tylko w nocy (jak wstanę siku go widzę) albo rano jak sie juz zerwę żeby z nim słówko zamienić....czasami nie wiem jak ja to wytrzymuje, teraz jak jestem w domu to widzę jak go w nim brakuje, jak pracowałam to jakoś leciało...takie to życie pokręcone
Życzę Wam miłego spotkanka i spokojnego weekendu.

A u nas sypie jak sie patrzy, do tego wieje i zaspy jak nic sie bedą robić...oby tylko ta zima do świat wytrzymała..zeby tak ładnie było...Filip sie nie moze doczekać aż bałwana ulepimy, bo jak był zdrowy to snieg sie nie lepił, a jak zawilgotniało troche to sie rozchorował....:-(

reklama
Agusia pewnie masz jakiś program antywirusowy i dlatego ja też tak miałam ale nasz informatyk zrobił czary mary i teraz widzę choć czasem pojawia się komunikat że strona z naszego forum może mieć wirusa.

Witam po weekendzie:-)

no to sprzatanie przedswiąteczne rozpoczete, w sobotę sprzatnelismy pokój HUbka na błysk,z odsuwaniem wsyztskich szaf włącznie, mąz pomył wszystkie okna nasze, teraz juz tylko bieżące porzadki zostały, bo w szafach juz nawet tez posprzatałam:-) jakiegos powera dostałam;-) HUbek nawet pozwolił duzo zabawek pochowac na strych, głównie tych co są dla 'maluszków' - zostawia dla braciszka:-)
Hubek tylko cos mi zacżał pokasływac,ale po leku przechodzi więc do przedszkola poszedł, zobaczymy jak bedzie dalej, może minie

Karola ty tez juz na półmetku:szok: ale ten czas zasuwa

Mysia suwaczek fajny:tak: powodzenia

Agusia może faktycznie jakiegos antywirusa masz co blokuje te dodatki:confused:

Rozalka na poczatku był strach co to będzie z przedszkolem i sie tęskniło,a teraz sie dziecko wypycha do przedszkola i się cieszy, haha, sie troche pozmieniało podejscie,co nie;-)

miłego dnia!!!

tylko że ja niska kaczka jestem 160 i już przed ciążą byłam krągła a każdy kilogram to widać.no i ja widzę że nie tylko brzuch ale i uda większe.

Witam

wyleczyłam sie z tego przeziębienia, 2 dni pod rząd mleko z masłem i czosnkiem i pomogło...super..

dzis od rana sama, Filip po przerwie chorobowej do przedszkola, mąż na 2 dni w pracy, ja sie chyba wezmę za sprzątanie świąteczne, aczkolwiek nie chce mi sie jak nie wiem co....do tego jakiś pryszczol kolejny mi na twarzy wyskoczył i to taki bólny..

śnieg nas zasypał, nawet chyba swoim matizkiem nie wyjadę do kumpeli, do której sie wybieram i wybrać sie nie moge..dziecko chyba tez u teściowej zostanie na noc, bo rano kto go przez te zaspy zawiezie do przedszkola...

wczoraj na zakupy sie wybraliśmy, praktycznie wszystkie prezenty kupione...ufffff...

reklama
dziewczyny z pomorskiego UWAGA dziś w nocy mega mrozy wiatr i mówią że najlepiej rano dzieci zostawić w domach jeśli to tylko możliwe.

Do góry