reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam:-)
byłam wczoraj na pogaduszkach wieczornych z kumpelkami i odrazu odzyłam:-) chyba osttanio za mcno przykleiłam sie do kanapy wieczorem przez to złe samopoczucie, pora to zmienic, bo jak wyszłam do ludzi, to energia wróciła
dzis kontrola u gin - doczekac sie nie mogę
miłego dnia wszystkim!!!
byłam wczoraj na pogaduszkach wieczornych z kumpelkami i odrazu odzyłam:-) chyba osttanio za mcno przykleiłam sie do kanapy wieczorem przez to złe samopoczucie, pora to zmienic, bo jak wyszłam do ludzi, to energia wróciła

dzis kontrola u gin - doczekac sie nie mogę

miłego dnia wszystkim!!!
agusia9915
Matka wariatka
witam.
:-) z rozalka się dziś w realu przywitałam..jaka Hania śliczna i mowie wam cały tata
:-)
:-) z rozalka się dziś w realu przywitałam..jaka Hania śliczna i mowie wam cały tata

Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Hej dziewczyny !
Przepraszam,ze tak malo sie ostatnio udzielam. Czytam troche w pracy, nieraz nawet chce cos skrobnac,to nie moge sie zalogowac przez telefon
.
Jak ogladalam zdjecia z chrztu Hani ,to miałam własnie wrażenie ,że cały tata. Myslalam,ze mi sie zdaje ;-)
. Fajnie sie dzieciaki podzieliły,bo Kubus cała mama :-)
.
Przepraszam,ze tak malo sie ostatnio udzielam. Czytam troche w pracy, nieraz nawet chce cos skrobnac,to nie moge sie zalogowac przez telefon

Jak ogladalam zdjecia z chrztu Hani ,to miałam własnie wrażenie ,że cały tata. Myslalam,ze mi sie zdaje ;-)

reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam:-)
na wizycie wszystko ok, dzidzius troche sie schował w kąciku ale jakos dąło się do obejrzeć
nie miesci sie już caly w kadrze, rosnie prawidłowo, wszystko w porządku:-) na poznanie płci jednak sie nie zdecydowałam, zawsze mozna się jeszcze dowiedzieć, narazie bedzie niespodzianka, moze zmienie zdanie jak nie wytrzymam przy nastepnej wizycie
mam tylko troche mało wód płodowych i dzidzius troche scisniety, ale nic groźnego, mam po prostu wiecej leżeć sobie w ciągu dnia to wszystko sie unormuje
a mój przedszkolak dziś w stroju galowym szedł:-) mamusia dumna cała
miłego dnai wszystkim!!!
na wizycie wszystko ok, dzidzius troche sie schował w kąciku ale jakos dąło się do obejrzeć

mam tylko troche mało wód płodowych i dzidzius troche scisniety, ale nic groźnego, mam po prostu wiecej leżeć sobie w ciągu dnia to wszystko sie unormuje

a mój przedszkolak dziś w stroju galowym szedł:-) mamusia dumna cała

miłego dnai wszystkim!!!