Hej
Ja ostatnio taka zestresowana chodziłam, nie mogłam spać w nocy... za dużo myśli w głowie i do tego jeszcze @ dzisiaj
Ale przynajmniej napięcie minęło i się trochę uspokoiłam
Rosmerta bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko w porządku, a Ty odpoczywaj ile tylko możesz
Ja uważam, że nie ma nic złego w chęci poznania płci;-) Przynajmniej można się już na coś przygotować typowo, a nie chodzić całą ciąże i rozmyślać o dziewczynce, a na koniec stwierdzić, że ten różowy to mało pasuje do mojego syna
Ja całą drugą ciążę liczyłam na córkę, nie miałam przeczucia, bo wiedziałam, że z tym to różnie bywa
I do końca nie wiedziałam i kupowałam wszystko unisex, ale jakiś tydzień przed porodem kupiłam dwie koszulki bardziej chłopięce, były brązowo beżowe, więc stwierdziłam, że dziewczynka też będzie mogła je ubrać, jak widać nie mogła
Karola brawo za drugi suwaczek - jak widać udało się:-) Jesteś chyba pierwszą kobietą, która mając syna, nie chce córki, tylko drugiego syna
Z doświadczenia powiem, że to naprawdę super jak się bracia potrafią ze sobą porozumieć i zająć męskimi sprawami;-)
Rozalko no brak mi słów normalnie na taką sytuację
Jak tak można
Oby wózek udało się odzyskać, a złodziej poniósł odpowiednią karę
Kasiad udanego imprezowego weekendu
;-)
Miłego tygodnia Dziewczyny, bo ja odezwę się dopiero za tydzień