reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

no mówiłam że ten suwaczek dziwny wg. lekarza w dniu 30 września był 10 tydzień wpisałam w suwaczku wszystko jak tam chcieli i tak obliczyli.hmmmmmm poprawię to w nidzielę bo teraz spadam się pakować i szykować do wyjazdu.może znajdę wtedy lepszą stronę z tymi suwaczkami.

reklama
Karola a może jest dobrze :) może zaczynałaś 10 tydzień a nie kończyłaś ?
Rosmerta to mam nadzieje że się pochwalisz ;)

ja mam przeczucie że siorka córę będzie mieć hehe ;)
Agusia może coś w ustawieniach masz nie tak albo przeglądarka nie odczytuje suwaczków?

wybaczcie jak połknę jakąś literkę bo klawiatura szwankuje chyba jej dni są policzone ostatnio D wydłubał mi 2 guziki i to tak że połamał części plastikowe co Emilka uszkodziła to D dokończy ;)

Ukradli nam wózek Hani z klatki schodowej,siet....i sąsiadki rower(przypięte do grzejnika)
mąż mi załatwił zastępczy...
co za chamstwo,dziecko okraść...
jutro coś skrobnę,bo dziś nie mam głowy.:szok::szok::angry::angry::no::no:
Łeb mi pęka.

Hej! Nareszcie weekend, choć tym nie odpocznę za bardzo :-D Dziś po południu jedziemy do naszych przyjaciół na nocną imprezkę a więc będzie kolacja, śniadanie i procenty :rofl2: A prosto stamtąd jedziemy do teściowej na imieninowy obiad. A więc do domu wracamy dopiero w niedzielę wieczorem i pewnie odrazu będzie szykowanie do spania.
Miłego weekendu życzę!

Ostatnia edycja:
rozalka, bardzo mi przykro!! To rzeczywiście straszne chamstwo!! Oby skurczybyka złapano!! A swoją drogą, zgłosiłaś to??

rozalka, bardzo mi przykro!! To rzeczywiście straszne chamstwo!! Oby skurczybyka złapano!! A swoją drogą, zgłosiłaś to??

Tak zgłosiliśmy(troszke nas odsyłali przez cały dzień,hmmm...bez komentarza,panowie zbyt zajeci).Przyjeli zgłoszenie o 20.00,o 22.00 zjawili sie w domu,byli u sąsiadów,ale cóz...marne szanse,że sie odnajdzie.Policjant jednak mówił,że tydzien temu sie udało znależc złodzieja wózka.Z reszta jakas plaga kradzieży ostatnio.Szczególnie x-landery giną,a nasz CHICCO.Najbardziej żal mi stelaża,bo myslałam,że spacerówa pojedzę na wiosnę,a tapicerka nowa w domu została.Gondola była używana.
Teraz dostałam ElJot taki klasyczny na dużych kołach,zimą pojedzę,a na drugi rok pomyslimy o kupnie spacerówy.
Wiecie najbardziej wkurza,że to własciwie dziecko okradli.Jakos z tym sie pogodziłam i miałam to szczeście,że przyjaciele pomogli,albo oferowali pomoc(Agusia ;-) dzieki za pamięc).Ale wiem,że nie jestem jedyna poszkodowana...

Hej:happy:
Ja ostatnio taka zestresowana chodziłam, nie mogłam spać w nocy... za dużo myśli w głowie i do tego jeszcze @ dzisiaj:sorry: Ale przynajmniej napięcie minęło i się trochę uspokoiłam:happy:

Rosmerta bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko w porządku, a Ty odpoczywaj ile tylko możesz:tak: Ja uważam, że nie ma nic złego w chęci poznania płci;-) Przynajmniej można się już na coś przygotować typowo, a nie chodzić całą ciąże i rozmyślać o dziewczynce, a na koniec stwierdzić, że ten różowy to mało pasuje do mojego syna:-p
Ja całą drugą ciążę liczyłam na córkę, nie miałam przeczucia, bo wiedziałam, że z tym to różnie bywa:-p I do końca nie wiedziałam i kupowałam wszystko unisex, ale jakiś tydzień przed porodem kupiłam dwie koszulki bardziej chłopięce, były brązowo beżowe, więc stwierdziłam, że dziewczynka też będzie mogła je ubrać, jak widać nie mogła:rofl2:

Karola brawo za drugi suwaczek - jak widać udało się:-) Jesteś chyba pierwszą kobietą, która mając syna, nie chce córki, tylko drugiego syna:tak: Z doświadczenia powiem, że to naprawdę super jak się bracia potrafią ze sobą porozumieć i zająć męskimi sprawami;-)

Rozalko no brak mi słów normalnie na taką sytuację:wściekła/y: Jak tak można:wściekła/y: Oby wózek udało się odzyskać, a złodziej poniósł odpowiednią karę:sorry:

Kasiad udanego imprezowego weekendu
0002019D.gif
;-)

Miłego tygodnia Dziewczyny, bo ja odezwę się dopiero za tydzień:tak:

Ostatnia edycja:
Rozalka , przykro mi z powodu wózka:-(
Gratulacje Karola!
a w kwestii płci... we wrześniu moja kolezanka urodziła chłopaka(drugiego juz) i tez od początku ciązy mowiła ze chce tylko syna, przy czym kierowały nia względy....ekonomiczne(wspólny pokój dziecięcy-bez szans na zamianę mieszkania, wszystkie ubranka, zabawki,gadzety typowo męskie itd.)

My z P.jak planowaliśmy dziecko, to marzylisy o dziewczynce. Mieliśmy w głowie taki idał rodzinki: rodzice + córeczka. Gdyby jednak trafił sie chłopak to na pewno spróbowalibysmy jeszcze raz.
Mam ciotkę, która marząc o córce probowała 4 razy-oczywiście urodziła 4 synów.Ale pragnienie posiadania córki było u nich tak silne, ze w koncu zaadoptowali dziewczynkę:tak:

reklama
Witam :)

a ja chciałam pierwszego synka za to w ciąży z D jakoś specjalnie nie marzyłam o chłopcu nawet uważałam że druga dziewczynka to fajniej bo wspólnie zawsze jedna płeć się lepiej dogada ;) a z drugiej strony była ciekawość jak to jest mieć synka i jak na razie nie ma większej różnicy nawet na początku miałam wpadki że mówiłam jak do dziewczynki hihi np jak zmieniałam pieluchę jakiś tekst "ty moja pipeczko " ;) a potem człowiek się pukał w głowę :)

Wolfia
a wy na wakacje wyruszacie w końcu bo nie doczytałam eh pewnie już nie zajrzysz do nas mimo wszystko miłego tygodnia i udanych wakacji :)

Do góry