reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

No szkoda króliczka Patch,nasz juz tez poszedł na "zielona wieczna łączke"/
Kuba z jedzeniem to róznie,niby je,ale cos chudzina z niego.Wazy zaledwie 14 kilo.Jakos po ostatniej jelitówce tak zmarniał.

My po akcji chrzciny,wsio OK.Mala super grzeczna i spokojna.Reszta potem na:ninja2:

reklama
Witam poweekendowo:-)

juz sie za wami steskniłam, ale czwartek piatek miałam wolne, odpoczywałam sobie troche, pracy nie było, bo komputery sie posypały, a odpoczynek sie przydał :tak::-)

weekendzik w domku - Hubek znowu na weekend dostał mega kaszlu, posiedział w domku,dostał lek, szlaban miał na wyjscie na dwór mimo pieknego słońca i przeszło. Dzisiaj juz w przedszkolu jest:tak:

Patch smutna historia z królikiem, pamietam jak ja przezywałam jako dziecko jak zdychał mi chomik:-(ale zaraz był nastepny i jakos przechodziło;-)

Gosia jak po rwaniu? ból minął? Jak miałam nacinane dziąsło do wstawienia implantu to znieczulenie totalne miałam i nie czułam absolutnie nic, nawet 2 godziny po zabiegu jeszcze twarz odrętwiała była i usta totalnie bez czucia. Dasz arde, popros zeby ci ketonal forte przepiali, mi pomagał:tak:
miłego dzionka wszystkim:tak:

Cześć dziewczyny :)

Co do zęba to nie miała bólu nic a nic nawet jednej tabletki nie wzięłam :) czułam tylko czasem jakby takie lekkie pulsowanie ale to sporadycznie które przechodziło naprawdę gorzej mnie boli ten ząb który będę miała teraz wyrywany tzn niby za niecały miesiąc bo okazało się że wizytę mi przeniosła ale ketanol Rosmerta mam już sobie uszykowałam na czarną godzinę bo ten dolny to gorzej z nim wiec spodziewam się bólu hehe ;) ale co najważniejsze tylko 3 zęby teraz mam do wyrwania zawsze jeden mniej ;) znieczulenie miałam tak że w sumie lekko warga mi mrowiła tak do 2 h od

no i znów poniedziałek.mamy taki jakiś bałagan w domu po weekendzie aż jestem w szoku a nawet gości nie mieliśmy hmmmm.więc zabieram się za porządki bo jutro chcę się wybrać na chwilę do biura zobaczyć co tam dziewczyny robią.a no i jeszcze chcę iść poszukać jakiejś kurtki na zimę bo moja teraz dobra ale nie chce jej rozciągać bo szkoda mi jej by straciłą fason muszę coś na sezon poszukać tylko.

witam kochanw,brrr ale zimno....az czapke musialam zalozyc. Lusia znow kaszle, nie chwalilam sie bylysmy w tamta srode u fryzjera pierwszy raz i z mojej ksiezniczki zrobila sie mala Dora he he. troche mi szkoda jej wloskow ale byly taka rzadziutkie wiec dla ich dobra pani fryzjerka ja obciela.
dzis ide do pracy na pozna zmiane i tak mi sie nie chce...wole z rana samego wstac i pracowac niz poznym popoludniem i do poznej nocy...
sciskam was mocno kochane

Dzięki, dziewczyny za uspokojenie z tą @
Przy Stachu już miałam, a teraz jakoś się opóźnia, ale skoro to normalne, to pozostaje mi się tylko jeszcze cieszyć...:rofl2:

reklama
Do góry