reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

no czasem przypływ czasem odpływ z tą energią.
ale u nas znów wieje i wieje zimno.po południu robimy z Szymkiem ciasteczkowe ludziki.

reklama
dzięki dziewczyny :)

nie było źle w sumie to był ten ząb który szło łatwiej wyrwać i wyrywała mi studentka pod okiem tej babki chirurg- ona ciut go poluzowała :tak: poszło w 5 -10 minut :tak:

ale mam stracha na te na dole :szok::sorry:bo będzie mi je ciąć i dziąsła też niby godzinę sobie zarezerwowała :cool:

nie wiem ile może trzymać znieczulenie ? bo tylko wargę czułam drętwą a teraz puściło i zęby w koło ciut pulsują co jakiś czas a rana boli jakby tam był ząb i mnie bolał :sorry:boje się co to będzie jak znieczulenie puści :sorry:

Gosiu wiem ,ze było ale nie pamiętam gdzie ..pomocy ...jak wstawić zdjęcie na aukcje w tekst coś takiego
SUPER ZESTAW DLA DZIEWCZYNKI 146 158 !!! (1258354671) - Aukcje internetowe Allegro
wrzucasz zdjęcie przez imageshack
kopiujesz link przy napisie KOD HTML
na aukcji jak wystawiasz klikasz zakładkę Kod źródłowy html i wklejasz
wracasz do zakładki edytor wizualny i powinno się wyświetlić zdjęcie i możesz wykasować ten napis co został z image "uploaded..."
i wsio ;)

Karola nie odczułam zbytnio że miałam wyrywaną tylko pluję jeszcze krwią ciutkę ale boje się tych dolnych :/ bo jednak musi je wydostać spod dziąsła

Ostatnia edycja:
ale nacięcie dziąsła zobaczysz że nie będzie bolało dostaniesz mega znieczulenie a później w domu apap i płukanie picie ssanie cukierków z Szałwią- pytałam naszej Agi jakie miała zalecenie.

oki może kazali płukać ale Eludrilem bo inaczej powstanie suchy zębodół:rofl2:
powodzenia Gosiu ,zdrówka madzix, ciężarówką dobrego samopoczucia życzę:rofl2:
resztę pozdrawiam i miłego weekendu życzę

a mnie przewiało chyba ..nie mogę odwrócić głowy na prawo:crazy::rofl2:

Witam.
Po całodziennych zakupach z młoda,padam na cycki.
Bez przymierzania kupiłam sobie biała bluzke na chrzest w C&A,he,he,pasuje.:-D
Rany,nic mi sie nie chce...:baffled:

Agusia zdrówka pewnie masz rację przewiało Cię

Rozalka fajnie że pasuje ;)

Co do płukania to mi nie kazali w 1 dzień i nie mogłam nic pić gorącego ..no i mogłam jeść i coś pić po 2h od wyrwania na drugi dzień mogłam płukać rumiankiem szałwią lub czymś do tego przeznaczonym leciuśko płukałam rumiankiem po posiłkach

reklama
oki może kazali płukać ale Eludrilem bo inaczej powstanie suchy zębodół

Agusia szałwią a nie Eludrilem i ssać cukierki też z szałwią i żaden zębodół nie powstał wszystko super się zarosło i nie ma śladu.

No Gosia jej też nie można było pić nic gorącego ani nawet mega zimnego temp. pokojowa.

No i mam weekend oby spokojny miły i udany.czego życzę Wam i sobie.

Do góry