reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

cZEŚĆ chwile mnie tu nie było.w weekend zaliczyliśmy wesele mojej kuzynki było wiadomo super wytańczyłam się do 4 rano a nogi czuję do dziś-wiem wiem brak kondycji no cóż.
no pogoda nie sprzyja to fakt pada leje więc jesień na całego.myślę że czas kupować rzeczy na zimę.

zdrówka dla Milenki- te choroby to napewno wykańczają.

reklama
Witam.
Zaraz mały wyrusza do przedszkola,tak dzis broi,ze masakra.Mała spi,wiec ja buszuje na allegro.Własnie zakupiłam ciepłe sweterki dla Hani i poszukuje bluzeczek dla młodego przedszkolaka.Pa babeczki.

Hej:-)
Oli śpi jeszcze po ciężkiej nocy, więc mam przynajmniej chwilę spokoju:tak: Oby dzisiejszy dzień był lepszy, bo wczoraj nie chciał schodzić z rąk i bardzo marudził, popłakiwał:-( Coś mi się wydaje, że to nie tylko to przeziębienie go dobija, ale chyba i trójki chcą ujrzeć światło dzienne:sorry2: Mam nadzieję, że w weekend to my się już wszyscy wykurujemy do końca:blink:
Ah i pochwalę się, że zapisałam się w końcu na angielski:tak: Wczoraj miałam pierwsze spotkanie i test, żeby przydzielić ludzi do odpowiednich grup;-) Podobno poszedł mi dobrze, ale zobaczymy... i tak czeka mnie trochę nauki, bo jeżeli będę chciała zrobić ten FETAC, to muszę zdać na koniec egzamin na min. 60%;-) Tak czy inaczej jest szansa, że po nowym roku zapiszę się na jakiś ambitniejszy kurs, żeby coś zrobić, bo z samym LO to tak średnio:sorry2: Na razie takie mam plany, a co się okaże to zobaczymy:happy2:

Gosiu
jak tam Emi po balecie? Pisz koniecznie:tak::-)

Rosmerta właśnie się tak zastanawiałam w poniedziałek czy Cię nie rozłożyło nic, ale całe szczęście, że to tylko jeden dzień, a Ty mogłaś sobie odpocząć, odespać i wrócić do pracy w pełni sił:tak:

Karolina
trzymaj się:tak: I dużo zdrówka dla Milki:tak::tak:
Mnie też mdłości męczyły przez obie ciąże i nie wspominam tego najmilej:no: Chociaż jak poranek zaczęłam od akcji zwrotu, to później było nawet ok, a jak nie, to masakra:sorry2: No i pamiętam, że cierpliwość i nerwy przy niespełna dwuletnim Victorze też miałam już na krawędzi i wiele razy płakałam razem z nim, zwłaszcza jak przychodziła pora usypiania go:sorry2: Ale było minęło, trzeba to jakoś przeżyć, najważniejsze, że nie trwa to wiecznie, choć ja wtedy wydzierałam się na Vicka jak nigdy:zawstydzona/y::baffled:

Karola fajnie, że imprezka udana i się wytańczyłaś:tak: A czy kondycja jest czy nie, to i tak można się świetnie bawić;-)

Rozalka
co tam za sweterki dla Hani upolowałaś?;-)
Ja też się zaczynam rozglądać za cieplejszymi rzeczami, no i muszę Vickowi kupić jakieś buty cieplejsze, ale nic ciekawego nie mogę tu znaleźć, więc pewnie znowu coś na Allegro kupię:-p

Miłego dnia Dziewczyny:-)

Witam

Wolfia super, ze sie zapisąłas na ten angielski:tak: powodzenia, napewno zdasz świetnie koncowy test, ambitna dziewczyna jestes i obrotna to sobie poradzisz i z domem i z opieka nad dzieciakami i jeszcze z nauką:tak::-)

kurczę wczoraj juz wyglądąlo ze piekna złota jesien jednak zawita ale dzisiaj juz znowu leje:baffled: oby weekendzik był ladny, bo grzybobranie czeka:-)

miłego dnia!!!!

jakiś czas temu pytałam czy tylko ja nie widzę suwaczków dziewczyn ale nikt mi nie odpowiedział:-p:cool2:....już wiem ,ze nie widzę ich z mojego kompa ..dziś rano usiadłam do laptopa ....teraz wiem ,ze madzix,rozalka i rosmerta maja suwaczki bo ja w ogóle ich nie widzę:no:

pogoda do du... (barowa) spać się tylko chce ...

no to dołożę do pieca wczoraj czytałam na wp że pażdziernik zimno deszcz wiatr a listopad mega zima śnieg zimnica i na Wszystkich świętych pojedziemy sankami.

Witam:-)

Karola nie strasz:szok:;-) chociaz juz nic mnie chyba nie zdziwi jesli chodzi o pogodę:dry: narazie to sie skupiam na weekendzie, zeby nie padało, bo jedziemy juz dzisiaj po południu i dwie nocki spimy w agroturystyce, więc dwa dni łazenia po lesie przed nami wiec musi byc ładnie i koniec:-p

miłego dnia

Helol:-):-)

Wolfia, swietnie ze zapisalas sie na angielski. Super sprawa-jestem pewna ze zdasz ten koncowy egzamin i to na duzo wiecej niz 60 %. :tak::tak::tak: I dzieki za slowa wsparcia ''ciazowego''. Ja juz zachowuje sie jak wariatka, nie mam cierpliowsci a pozniej placze i mam wyrzuty sumienia ze jestem wyrodna matka. No i niestety mdli mie caly dzien. Wieczorem to juz mam dosyc.

Rosmerta, udanego wyjazdu.:happy::happy: Pogoda podobno miala byc dobra. Zobaczymy.

My tez mielismy pojechac na weekend do lasu, ale Milena chora.

rosmerta podziwiam ja to już dalej niż 10m od kaloryfera się nie ruszam.no ale udanego wyjazdu dużych zbiorów grzybów, borówek to wysyp wszystkiego w lesie.my w weekend zaliczamy białą i Strzałę w Multi.

reklama
Hej! U nas już grzeją od kilku dni, ale ja mam kaloryfery i tak pozakręcane, bo mam ciepłe mieszkanie.
Też słyszałam, że ma być bardzo sroga zima, mam tylko nadzieję, że nie sroższa niż w zeszłym roku :baffled:
Rosmerta, udanego wyjazdu, dla mnie już za bardzo jesiennie się zrobiło na takie wypady, choć dziś akurat z lekka słońce świeciło.
Agusia, to ciekawe, że na jednym kompie nie widzisz suwaczków a na innym widzisz :eek: Przecież jakby nie patrzeć z jednego konta korzystasz na BB :confused:
WolfiA, powodzenia na kursie :tak:
Karolina, hormony szaleją, zniecierpliwienie i zmęczenie mają prawo dać się we znaki :tak: A tak w ogóle to Ci gratuluję, bo jeszcze nie miałam okazji :-)

Do góry