reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witajcie

ja chyba zaczynam miec hustawke hormonow - ryczec mi sie chce. Moze dlatego ze ciagle mysle, jak Milenka w przedszkolu. Szok. Zaraz ide na shopping zeby jakos to odreagowac.

Udanego dnia dziewczyny

reklama
hej..ogólnie jestem rozbita ..mała w przedszkolu...dziś kontrola u endokrynologa z młodym ..ech ..spać mi się chce:rofl2: to se pogadałam:rofl2:
Gosia wspóczuje bólu..mnie tez boli i Kondzia ząb ale terminy takie :baffled:
Karolina cierpliwości :-)..niech rośnie zdrowo

Hej:-)
W końcu jakieś słonko świeci:-) Wczoraj byliśmy w centrum Dublina w ambasadzie, bo Oliemu się już paszport skończył:sorry2: Najgorsze, że będziemy tam tak jeździć i wyrabiać ten paszport co rok, do momentu aż nie skończy 5lat, bo zmienili przepisy:wściekła/y: No ale trudno, trzeba to przeżyć, dobrze, że chociaż Victor ma na 5 lat:sorry2:

Gosiu ale nigdzie nie da się nic państwowo zdziałać? W całym Poznaniu? Toż to nie do pomyślenia:crazy: Ja wiem, że akurat do dentysty to potrzeba niezłych funduszy, zwłaszcza prywatnie:sorry2: Nieważne w jakim kraju:-p Obyś szybko trafiła na fachową pomoc:tak:

Karolina cierpliwości, bo 27. już lada dzień;-) Choć domyślam się, jak nie możesz się doczekać:tak: Na razie udanego shoppingowania i kup sobie coś fajnego, to odreagujesz:tak::-)

Agusiu samych dobrych wieści na wizycie życzę:tak:

Karola będzie dobrze:tak: A Szymciu po Twoim wyjściu się uspokaja i bawi się w przedszkolu? Jeżeli tak, to nie masz się czym martwić, bo jemu tam dobrze i na pewno mu się podoba, tylko jeszcze musi się nauczyć rozstać z Tobą:happy2: Oboje się tego musicie nauczyć;-) Powodzenia, trzymam kciuki:tak:

Miłego dnia:-)

Witam:-)

całe szczęście dzis juz piatek, bo chociaz dwa dni odpoczne od tych porannych emocji:sorry2:pewnie w poniedziałek bedzie jeszcze pogorszenie po tych wolnych dniach, ale jakos przezyjemy...

moje dziecko wczoraj spało juz o 19:szok: tak długiego wieczoru to ja nie miałam od 4 lat:-D

milego dnia babencje! i niech słonko wreszcie zagości, bo jesiennej pogody mam juz dosyć!

Witam :)

Wolfia nie da się jak kasy nie masz nic nie przyspieszysz dzwoniłam już wszędzie i wszędzie są terminy wczoraj mój dzwonił do jednych to terminy mają na kwiecień haha czyli lepiej zaplanować wyrwanie zęba do przodu najlepiej z rocznym bo pół to już mało wyprzedzeniem ;) a prywatnie to powiedzieli 600zł

ratuje się apapem ale ile można :/

Hej:happy2:
Pada, pada, pada... pogoda nie najlepsza na spacery:sorry2: A my co rano w tą i z powrotem :sorry2: Chyba trzeba będzie pomyśleć o drugim aucie, ale to planowaliśmy na przyszły rok jak już skończymy 24lata, żeby opłaty były mniejsze, a teraz pozostaje jeszcze się jakoś przemęczyć:tak: To i tak, że jeszcze bardzo zimno nie jest, bo zimą już może nie być tak fajnie:baffled: W dodatku wszyscy jesteśmy podziębieni, tzn. najbardziej to ja i O., bo dzieciaki się dzielnie trzymają na razie:tak: Oby przez weekend i one nic nie załapały i się podkurowały witaminkami, żeby przyszły tydzień zacząć równie dobrze jak ten - przynajmniej w ich przypadku;-)

Gosiu naprawdę szkoda, że nic się nie da zrobić bez $:-( A może poszukaj w jakichś mniejszych miejscowościach pod Poznaniem:sorry2: Sama nie wiem co Ci doradzić, bo przecież ile możesz ciągnąć na lekach przeciwbólowych:sorry2:

Rosmerta obyś sobie przez weekend odpoczęła i odespała;-) Mimo tych nieszczęsnych, porannych awantur są też i plusy przedszkola jak np. długie wieczory:-D

Miłego weekendu Dziewczyny:-)

WolfiA no ja się o niego w przedszkolu nie martwię tylko to rozstanie i poranek w domu serce pęka bo ile można oglądać cierpiące własne dziecko jak małę ślepka patrzą i mówią że nie rozumie dlaczego taka zmiana.

reklama
Do góry