reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam.
dzis pieknie i słonecznie.:-D
Karola od rana dmuchalismy na chmurki dzis,he,he.:-)

reklama
Witam :tak: u nas szaro ale niby 16 stopni

ale okropne te meszki u nas roje normalnie nie idzie usiąść na ławce :dry: Emilka codziennie chce na plac zabaw a ja z małym usiedzieć nie mogę tak atakują :wściekła/y:

Witam :)
wczoraj u nas zrobiło się pinknie że hej a potem przyszła burza że hej u siorki kawałek od nas gradobicie ale nas ominęło

Dziewczyny jeśli Emilka chce pisać i mam jej napisać zdanie a ona pisze obok takie samo to pisać drukowanymi czy pisanymi literkami ? bo w sumie pisałam drukowanymi ale nie wiem czy dobrze bo się nie znam ...:zawstydzona/y:jeśli już wykazuje sama chęć do takiej nauki to chciałabym żeby od razu poprawnie się przez zabawę nauczyła ...

Hej !
Gosiu,ja bym uczyła pisanymi,bo to sie Emilce przyda potem. Jak bedzie umiała drukowanymi,to potem i tak nowoscia będa dla niej litery pisane i bedzie musiała ich sie uczyc...

No właśnie też sobie o tym pomyślałam w sumie pewnie drukowane łatwiejsze ale po prostu nie chce zaszkodzić żeby potem jej się myliło albo co :sorry2:

Ale dziś ładnie:tak: a R jak wyszedł do pracy o 5:00 tak wróci około 21:00 nie ma to ja niedziela w pracy :dry:a tam bym się gdzieś przejechała bo już nie mam gdzie chodzić :sorry2:nic zmykam pomału kąpać dzieciaki ;-)

no to cudnowny boski weekend za nami.na kaszubach było piknie :-) dwa dni nad stawami grillowanie łowienie rybek objadanie się lodami arbuzem no raj.
luz luz a w domu od jutra wojna z kotami w kątach plamami na podłodze chata zapuszczona na maxa.latalismy po niej w buciorach by szybciej tylko uciekać na zewnątrz i łapać każdy promyk.
a no i mamy z głowy tak jakby połowę dnia mamy bo teściowej kupiłam szczepionego na palu rododendrona dużego boćka i stoji koło domku.

mam nadzieję, że te u któych pada nie będą robił na mnie laleczek vodo ale wiem że od jutra u nas buuuuuu wraca jesień.

spokojnej nocki.pa

p.s. jestem w szoku Gosia, że twoja córcia taka już hop hop do przodu no wOOw.Szymek to prostej kreski nie namaluje same tęczowe koła :-D

Witam :)
wczoraj u nas zrobiło się pinknie że hej a potem przyszła burza że hej u siorki kawałek od nas gradobicie ale nas ominęło

Dziewczyny jeśli Emilka chce pisać i mam jej napisać zdanie a ona pisze obok takie samo to pisać drukowanymi czy pisanymi literkami ? bo w sumie pisałam drukowanymi ale nie wiem czy dobrze bo się nie znam ...:zawstydzona/y:jeśli już wykazuje sama chęć do takiej nauki to chciałabym żeby od razu poprawnie się przez zabawę nauczyła ...

Ja bym uczyła pisanymi.
można kupic takie wzorniki,zeby juz było poprawnie jak w przedszkolu,czy w zerówce.
Kuba na razie na etapie malowania ludzi.Choc rozpoznaje kilka liter,ale żadna rewelacja,ma czas jeszcze.

Było słonko i nie ma słonka,buuuu....
Żeby chociaz pogoda "spacerowa" była,upału nie musi byc,przynajmniej jeszcze nie spuchłam,aura mi sprzyja w tej ciazy.:-)

Witam :tak:

KArola myślę że nie do przodu po prostu ją to interesuje a jeśli chce sobie pisać to od razu poprawnie chce by się przy zabawie poduczyła :tak:ma swoje ulubione literki które wychodzą jej ślicznie a przy niektórych się wścieka i nie mogę jej przetłumaczyć że ja jej pomogę lub że jest ślicznie napisana jak na jej wiek :sorry2:

Rozalka dzięki będę szukać choć chyba w niektórych tych co kupowałam książeczkach-kolorowankch ma takie coś muszę zobaczyć :tak:

reklama
Witam poweekendowo:-)

weekendzik w Śremie udany, nawet poogda dopisała w miarę, trochę padało ale przejsciowo,a w wiekszości bez opadów i w miare ciepło. Dzieciaki bawiły sie nawet ładnie w miarę;-) wczoraj zaliczylismy oprócz imienin babci jeszcze festyn parafialny: dzieciaki opchały sie (i obkleiły) wata cukrową no i z balonami wrócily na imprezke imieninową:-)

no u nas dzis jak narazie słonko od rana, ciekawe jak będzie dalej.

miłego dnia!!!

Do góry