reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witam
dziś ciepło ale już nie ma słoneczka takiego jak wczoraj a miałam plan na obiad grilla robić chyba nici z tego.

No fakt aż biję sie w pierś że nie wierzyłam w Szymka.zaraz śmigamy na rower a trasa przychodnia bo receptę na Aerius potrzebuję.miłego dnia.

hej nie mogę się zebrać na pisanie..siedzę i ćwiczę testy przed egzaminem..+ zycie codzienne ;-)
my jesteśmy na etapie wybierania roweru ale nie 12'' czy 14'' tylko dla strszej młodziezy 26'' ;-):happy2:
Irka to wróciła bo jej się samochód zepsuł zapewne a teraz znowu zniknie ;-):-p:-p:-D...hehe ze mną tez tak będzie :-p:szok::-D:-D:cool2:
.........kolejny raz mi pralka siadła:baffled::baffled:
wczoraj odebrałam zdjęcia z komunii wraz z płyta :)zawstydzona/y:nawet jej jeszcze nie widziałam )
edit :przejrzałam i wstawiam fote ;-)

Ostatnia edycja:
Irka to wróciła bo jej się samochód zepsuł zapewne a teraz znowu zniknie ;-)
Auto naprawione jeszcze jezdzi a tu jestem hihihi chyba czysty przypadek hihihi:-D Ale mialam dzis nerwa na mojego K mojechal tym swoim mopikiem zatankowac i niewziol portfela :shocked2: i musialam extra sie z Jenni ubierac i jechac mu zawiesc ,bosz ale mlot:shocked2:wiecznie cos gdzies zapodzieje lub zapomni

oj jak cudnie na dworze się zrobiło tak pieknie praktycznie od 13 no i zrobiliśmy pierwszego grilla złożyłam nasz nowy stół na tarasie-ja lubie takie puzle modelarskie. dopiero skończyłam sprzątać taras po tym grilowaniu wypiłam sobie tam kawusie.mąż w biurze Szymek zaliczył rożka smietankowego algidy.Matko czy nie może być taka pogoda cały czas.

a no i skosiliśmy z Szymciem trawę wszędzie dookoła domu teraz tylko mi żal że tego naszebo placu zabaw nie ma i nie ma gdzie dzieciom zabawek rozstawić.

a propo macie jakieś pomysły na Dzień Matki co będziecie robić z waszymi pociechami???

Witam

u nas tez cudne popołudnie było, Hubek wyszalał sie na dworze przynajmniej, skosił trawę z tatą (jeździ swoja mała kosiarka za tatą:-)) i tak cieplutko odrazu było, że szok - u nas odrazu 23 stopnie sie zrobiły, wiec leciutko ubrani na dwór - no i tak powinien wygladac maj właśnie:tak: no ale dzisiaj z rana u nas mży :dry:zobaczymy jak sie dalej rozwinie ta pogoda

Karola nie myslałam, co bedziemr obic, ale napewno coś wspólnie, napewno bedzie kawka i ciacho, bo mieszkamy z moja mamą i robimy wspólnie, a jak pogoda dopisze to jakis spacerek rodzinny zaliczymy

miłego dnia babencje

Witam.
Obudziłam sie o 6.30 i patrze -śliczna pogoda.
Przymknełam oko do 8.00 i zonk niestety,mżawka i jakos pochmurno,weeeeee....

reklama
Rozalka może trzebA było nie spać tylko dmuchać na chmury :-D u mnie taka sama pogoda jak wczoraj rano wieć liczę że po poł€dniu znów będzie mega ciepło.zaraz plraka kończy swoje zadanie to powieszę wszystko na dworze.uwielbiam takie pranie.

Do góry