reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

a u nas niby pięknie a wiatr okropny :cool:

Emilka pojechała dziś z dziadkami na wieś ja wydzwaniam co u niej a ona nie ma czasu by pogadać :-D a niech się cieszy pakowała się już od tygodnia ;-)

reklama
witam oj u mnie dziś wiosna cudna pogoda była.w końcu cała nasza dzielnia się spotkała na spacerze ( dzielnia to nasz blok ). po południu byliśmy z wizytą u kolegi Szymcia obok z klatki chłopaki wybawili się i smacznie każdy poszedł spać.
teraz chwila na pogaduszki z mężem bo wczoraj wrócił- i Szymek sie obudził o 1 w nocy i zaczoł pogaduchy do 2 urządzać z tatą a on ledno gadałbo był padnięty po tylku kilometrach no ale cóż- synek stwierdził że nudno mu tak w nocy spać.:eek:

miłęgo wieczoru wszystkim pa

O raju co za koszmarna noc,w sumie prawie nie spałam,Kuba skarżył sie na brzuszek i ma biegunkę.Teraz szaleje,a ja bym pospała...buuuu...
Po za tym jakieś "mdłe"to nowe forum,blade i wszystko mi sie miesza przed oczami,no i połapać sie nie mogę.

Hej. Ale dziwne to nowe BB... W końcu się przyzwyczaję pewnie. Tylko gdzie są emtikonki? bo ja nie widzę...

Oli jeszcze śpi w naszym łóżku, a ja już po śniadanku i piję kawkę.
Nie mogę się doczekać swojego komputera, na tym źle mi się pracuje.
Miłej niedzieli dla wszystkich.

Witam:tak:
Kurcze mamy nowe forum... jakieś takie dziwne, nie?

Kasia emoty są po prawej stronie:sorry:
Też ich szukałam:-D

Miłej niedzieli Babeczki!

A ja nadal nie wiem,gdzie emotikonki...jakaś ciemna jestem

A dobra znalazłam:cool::-D
a je nie wiem gdzie są i patrzę i nic nie widzę po prawej hehe

edit: pojawiają mi się jak wchodzę na zaawansowaną edycję :cool: a tak nie widzę :no:

Witam

dopiero wstałam ....muszę się zabrać za robotę jakąś ....

Ostatnia edycja:
O raju co za koszmarna noc,w sumie prawie nie spałam,Kuba skarżył sie na brzuszek i ma biegunkę.
u nas też koszmarna i to trzecia z rzędu, oprócz biegunki jest jeszcze okropny kaszel i wysoka gorączka, jednak i Wiki dopadła choroba, w czwartek ich grupa liczyła ledwie 11 osób, w piątek byłam już z nią u lekarza, bo kaszel i gorączka nie dały jej spać, dostała augmentin i pół reklamówki innych syropków:-(, gorzej ze niewiele jej lepiej, kaszel koszmarny, nie wiem czy jutro znów się nie przejdę do lekarza:sorry:

Gosia ja tez musze wejść w zaawansowane,że widzieć bużki.

Miśka współczuje,u nas nie lepiej.Biegunka,wymioty....bladziutki taki mój maluch,że szok.A wśród znajomych to trzecie już dziecko które tego weekendu zachorowało na tę dziwną chorobę,jakaś "jelitówka" chyba.

reklama
Do góry