reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hgej laski
milego tygodnia zycze
hej nuska fajnie ze wrocilas i ze z Julcia wszystko ok
npo i ze prawko zdalas toi WIELKIE Gratki
podziwiam kobioety za kierownica, ja nigdy nie zdolam....

reklama
Witam:-)

NUska no witaj kochana:-) zaglądaj do nas, zaglądaj, jak tylko mozesz:tak: fajnie, ze Julasek zdrowy, i że babcia doszła do siebie po zawale. No i GRATULACJE z okazji zdanego prawka!!!:-)

weekendzik udany, imprezka urodzinowa super:tak:, tort wyszeł pyyyszny:tak::tak: krem zrobiłam bez problemu z tego mleka ryzowego (wystarczyło dodac więcej maki ziemniaczanej:tak:), Hubek szczęśliwy zajadał sie jak szalony:-D ech, udało sie wszystko:tak::-)

miłego dnia wszystkim zyczę!!!:-)

witam po weekendowo.

Nuśka cześć i ja gratuluję prawka tez ćwicz byćbyłą super kierowcą.

oj nasz weekend cudny zwłaszcza niedziela.była piękna pogoda śnieg słoneczko no i zrobiliśmy sobie na naszej " dzieli" kulig. podłączyliśmy 10 saneczek i jechaliśmy. mój K. nasz ciągnął autem ja trzymałam Szymka na kolanach ale był ubaw.dzieciaki zachwycone no i my wapniaki też było wesoło. jeden sąsiad siedziałw bagażniku auta i nas nagrywał na kamerę i robił foto jak mi dośle to cos wkleje.
później było wielkie ognisko koło domu kiełbaski, chlebek, grzaniec( wersja męska i damska). zjeżdzaliśmy z górek no i o 16 rozeszliśmy się od domu ale od 11:30 wszystko zaczeliśmy. a w następny tydzień zrobimy wszystko bardziej z głową i zaprosimy dziadostwo;-) będzie grochówa z gara nad ogniem.

no i wielkie sanie z koniem.

miłęgo tygodnia kochane a ja zabieram sie jak zwykle za sprzątanie.

Witam:tak:

Nuśka jak miło Cię widzieć:-) Brakowało mi Twojego optymizmu... fajnie, że jesteś:tak:
Dziękuję za gratulacje:sorry2:
Tobie gratuluję zdania prawka za pierwszym razem:-D
I zdrówka dla Babci, oby wszystko było dobrze:tak:

Witam ;-)

Nuśka
fajnie że zajrzałaś :tak:gratuluje prawka i dziękuje za gratki ! ;-)super że z babunią lepiej :tak:

Irtasia zdrówka oby szybko przeszło :tak:

Hej:-)

Nie miałam coś ostatnio weny na pisanie:sorry2: O. cały tydzień pracował, więc nawet weekendu nie odczułam zbytnio. Na szczęście wpadłam na kilka pomysłów odnoście tortów urodzinowych dla dzieciaków, więc nie jest ze mną tak źle:-p

Nuśka
welcome-back.gif
Nareszcie się Dziewczyna znalazła;-):-D Gratuluję zdanego prawka:tak:

Rosmerta jak mogło się coś nie udać, u Was to raczej niemożliwe;-) Ciasta na urodziny wybrałaś przepyszne:tak:

Karola zazdroszczę tak udanej niedzieli:tak:

Gosiu jak sobie radzisz z organizacją teraz? Dajesz radę? Dominik spokojny?

Irtasiu zdrówka:tak:

Tyciu, Madziu powodzenia na zaliczeniach:tak:

Oliwieczko
jak tam po imprezce?;-)

Miłego dnia:-)

Wolfia jak na razie jest dobrze mały ciągle śpi wiec jest ok :tak:noce też śpi super wiec nie narzekam właściwie cycek mu do szczęścia tylko potrzebny jak sie naje to śpi jeszcze nie jest dużo aktywny ;-)śpię sobie nadal długo jeszcze rannych pobudek nie ma :-D
nawet ze spokojem zostawiam go w domku z mamą i jadę coś pozałatwiać wracam a on nadal śpi ;-)

a co to za pomysły na torty masz Wolfia bo ja szukam natchnienia ....;-)

Cześc :-)

Nuśka , wreszcie jestes:tak::-D Gratuluje prawka!
ale sie dziewczyny rozjeździlyście:-D brakuyje tylko watku dla poczatkujących kierowców;-)

Hej dziewczyny!
Witaj Nuśka:tak: i wielkie gratulacje, strasznie zazdroszczę, chyba też się zmobilizuję:sorry2:, tylko niech ten śnieg z dróg zniknie.
Impreza Wikusi bardzo udana, chrzestni dopisali:tak:A wczoraj moja 3 latka była pierwszy raz w kinie. Tak chciała obejrzeć Alwina i wiewiórki 2, że nie mogliśmy odmówić, poszła z Madzią, wytrzymała cały seans, wyszła taka szczęśliwa, że aż trudno uwierzyć:szok:, a potem jeszcze był MC, no bo figurki wiewiór to jej marzenie:tak:Ogólnie weekend super udany, no i najważniejsze, moja choroba prawie pokonana:tak:

reklama
Nuśka no wreszcie ja to cie juz nawet szukałam na nk ale nieznalazłam nie znikaj juz na tak długo:wściekła/y::-D
Dziękuje dziewczyny za życzenia powodzenia(nie czuje ze rymuje) daje rade jeszcze tylko 2 egzaminy i koniec
a co do tortów urodzinowych to ja dzisiaj zamówiłam na sobote tort w kształcie sera bo moja to jest maniaczkom serów jakby mogła to tylko ser żołty by jadła nawet Patryk dzisiaj powiedział że na urodziny kupi jej ser bo ciagle tylko o nim mówi hahha

Do góry