reklama
Witam
Wolfia ale pyszności .. mniam.. apetyczna strona:-)
Karola kilka razy byłam w Sopocie i nie kojarzę tego baru. Następnym razem poszukam, skoro tak reklamujesz
Kasiad - balet widziałam tylko raz w Operze Wrocławskiej, byłam na "Dziadku do orzechów". Niesamowite widowisko taneczne, piękna muzyka, niesamowita choreografia i oświetlenie. Ale zdecydowanie wolę operę i operetkę. Moje ulubione: Toscę i Carmen widziałam po kilka razy
Karolia - trzymam kciuki za siostrę. Oby poród był szybki i mało bolesny
Wolfia ale pyszności .. mniam.. apetyczna strona:-)
Karola kilka razy byłam w Sopocie i nie kojarzę tego baru. Następnym razem poszukam, skoro tak reklamujesz
Kasiad - balet widziałam tylko raz w Operze Wrocławskiej, byłam na "Dziadku do orzechów". Niesamowite widowisko taneczne, piękna muzyka, niesamowita choreografia i oświetlenie. Ale zdecydowanie wolę operę i operetkę. Moje ulubione: Toscę i Carmen widziałam po kilka razy
Karolia - trzymam kciuki za siostrę. Oby poród był szybki i mało bolesny
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Dziewczyny dziekuje za trzymanie kciokow za siostre. Nadal nic nie wiem - mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze. Co ja pisze, na pewno wszystko jest dobrze.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Cześć:-)
Mnie w operach, operetkach i na innych widowiskach nie było już hoho... tyle czasu, że szok Może kiedyś będzie mi dane pójść jeszcze;-)
Marzy mi się od dłuższego czasu pójście na występ River Dance tu w Irlandii Tylko dzieciaki chyba są jeszcze zbyt małe;-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=B718RsboGEI&feature=related"]YouTube- Irish Tap Dancing (Best show in 2007) Riverdance[/ame]
Miłego dnia:-)
Mnie w operach, operetkach i na innych widowiskach nie było już hoho... tyle czasu, że szok Może kiedyś będzie mi dane pójść jeszcze;-)
Marzy mi się od dłuższego czasu pójście na występ River Dance tu w Irlandii Tylko dzieciaki chyba są jeszcze zbyt małe;-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=B718RsboGEI&feature=related"]YouTube- Irish Tap Dancing (Best show in 2007) Riverdance[/ame]
W takim razie trzymamy kciuki i życzymy Ani (mam nadzieję, że dobrze pamiętam;-)) łatwego i szybkiego porodu Ale fajnie... jej, też bym była podekscytowana:-)chyba dzis zostane ciocia!!!!! Moja Siostra wlasnie jest w szpitalu :-) A ja z tego podekscytowania usiedziec nie moge
Miłego dnia:-)
Ostatnia edycja:
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Wolfia, dobrze pamietasz - Ania.
Wlasnie dowiedzialam sie ze Ania juz urodzila - zdrowego chlopczyka Jestem ciotka:-) juppi
Wlasnie dowiedzialam sie ze Ania juz urodzila - zdrowego chlopczyka Jestem ciotka:-) juppi
super wielkie gratulacje dla siostry i dla cioci :-);-)Wlasnie dowiedzialam sie ze Ania juz urodzila - zdrowego chlopczyka Jestem ciotka:-) juppi
no to gratulacje dla ciebie ciociu no i oczywiście dla młodej mamyWolfia, dobrze pamietasz - Ania.
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Wolfia, dobrze pamietasz - Ania.
Gratuluję.