reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:tak:
Wolfia ale pyszności .. mniam.. apetyczna strona:-)
Karola kilka razy byłam w Sopocie i nie kojarzę tego baru. Następnym razem poszukam, skoro tak reklamujesz:tak:
Kasiad - balet widziałam tylko raz w Operze Wrocławskiej, byłam na "Dziadku do orzechów". Niesamowite widowisko taneczne, piękna muzyka, niesamowita choreografia i oświetlenie.:tak: Ale zdecydowanie wolę operę i operetkę. Moje ulubione: Toscę i Carmen widziałam po kilka razy:sorry:
Karolia - trzymam kciuki za siostrę. Oby poród był szybki i mało bolesny:tak:

Dziewczyny dziekuje za trzymanie kciokow za siostre. Nadal nic nie wiem - mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze. Co ja pisze, na pewno wszystko jest dobrze. :tak::tak::tak::tak:

Cześć:-)

Mnie w operach, operetkach i na innych widowiskach nie było już hoho... tyle czasu, że szok:shocked2: Może kiedyś będzie mi dane pójść jeszcze;-)
Marzy mi się od dłuższego czasu pójście na występ River Dance tu w Irlandii:sorry: Tylko dzieciaki chyba są jeszcze zbyt małe;-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=B718RsboGEI&feature=related"]YouTube- Irish Tap Dancing (Best show in 2007) Riverdance[/ame]

chyba dzis zostane ciocia!!!!! Moja Siostra wlasnie jest w szpitalu :-) :szok: A ja z tego podekscytowania usiedziec nie moge
W takim razie trzymamy kciuki i życzymy Ani (mam nadzieję, że dobrze pamiętam;-)) łatwego i szybkiego porodu:tak: Ale fajnie... jej, też bym była podekscytowana:-)

Miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
Wolfia, dobrze pamietasz - Ania:tak::tak:.
Wlasnie dowiedzialam sie ze Ania juz urodzila - zdrowego chlopczyka :tak::tak::tak::tak: Jestem ciotka:-) juppi

reklama
Do góry