reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Karolina gratuluję zostania ciotką klotką

Matylda koniecznie wystarczy że jakiegoś tubylca zapytasz i napewno trafisz to baaaaaardzo znane i oblegane przez cały rok miejsce.

reklama
Witam:-)

jak miło miec taka niedziele w srodku tygodnia:rofl2::-D fajny dzięn był wczoraj, taki spokojny:-) no i te rogale...;-):-D widze ze słdoko się zrobiło na forum - Wolfia ten tort wygląda superowo:tak: mam smaka juz na niego, a gdzie tu ta moja dieta....:laugh2::zawstydzona/y: w ogóle te przepisy na tej stronce fajowe no i te fotki:szok: faktycznie zjadłabym ekran najchetniej:szok::-D;-)

Miska dobrze, ze choróbsko juz za wami:tak:

Karolina GRATULACJE!!! dla młodej mamy i dla cioci oczywiscie.:-) NIech maluch rosnie zdrowo!!!

ja dzis mam popoludniu spotkanie z kumpela na zakupiki i kawkę:tak::-) juz doczekac sie nie moge:rofl2:

miłego dzionka wszystkim :-)​

Witam :-):-):happy::happy:

jeszcze raz dziekuje za gratulacje. :tak::tak::tak: Juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze malego - to pewnie nastapi w sobote.:rofl2:
Rosmerta, udanego spotkania :-)
Gosiu, wspolczuje nocki. :eek:

Udanego dnia wszystkim

Witam i ja:tak:.
Karolina,gratuluje!:tak::-)
Ja mam egzamin w niedziele,a jeszcze nic sie nie uczyłam:no::sorry:.
Czeka mnie jeszcze wizyte u lekarza z Dominisia:sorry:.
Rosmerta,zazdroszcze wypadu z kumpela;-):tak:.

Witam i ja:tak:
Tycia powodzenia na egzaminie:-) Do niedzieli masz jeszcze całe 3 dni :tak:
Miśka - dobrze że choróbska już za Wami:sorry:
Rosmerta udanych zakupów:tak:

Zrobiłyście mi smaka na ciasto:tak: Może w weekend spróbuję coś upichcić;-)

KAROLINA wieeeeelkie gratulacje dla siostry!!!!!!!!

Tycia bedziemy trzymac kciuki za egzamin!

MISKA dobrze ze chorobska juz za Wami

Rosmerta milego spotkania z kumpela!

ja dzis zamierzam kupic jakies buty tak do chodzenia bo mam taki ciezki chod ze ostatnio kupione juz sa do wyrzutki:shocked2:

reklama
witam po półweekendzie

oj też bym sobie gdzieś poszła na kawkę tak bez małego-no ale w piątek wychodzimy z mężem i znajomymi do restauracji wieczorem posiedzieć pogadać pośmiać się,a mały z babcią zostaje.

jeny nic mi się nie chce-dobrze że dość obiadu zostało z wczoraj to nie muszę dziś gotować,sprzątałam wczoraj rano więc dziś też nie odkurzam-no i co tu robić
ale głowa mnie boli że aż mi niedobrze( tzw. trzecie oko :wściekła/y:)

p.s. oglądałą któraś z WAs do końca plagę na TVN- jaki był koniec??

Do góry