reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam:-)
jak miło miec taka niedziele w srodku tygodnia fajny dzięn był wczoraj, taki spokojny:-) no i te rogale...;-) widze ze słdoko się zrobiło na forum - Wolfia ten tort wygląda superowo mam smaka juz na niego, a gdzie tu ta moja dieta.... w ogóle te przepisy na tej stronce fajowe no i te fotki faktycznie zjadłabym ekran najchetniej;-)
Miska dobrze, ze choróbsko juz za wami
Karolina GRATULACJE!!! dla młodej mamy i dla cioci oczywiscie.:-) NIech maluch rosnie zdrowo!!!
ja dzis mam popoludniu spotkanie z kumpela na zakupiki i kawkę:-) juz doczekac sie nie moge
miłego dzionka wszystkim :-)
jak miło miec taka niedziele w srodku tygodnia fajny dzięn był wczoraj, taki spokojny:-) no i te rogale...;-) widze ze słdoko się zrobiło na forum - Wolfia ten tort wygląda superowo mam smaka juz na niego, a gdzie tu ta moja dieta.... w ogóle te przepisy na tej stronce fajowe no i te fotki faktycznie zjadłabym ekran najchetniej;-)
Miska dobrze, ze choróbsko juz za wami
Karolina GRATULACJE!!! dla młodej mamy i dla cioci oczywiscie.:-) NIech maluch rosnie zdrowo!!!
ja dzis mam popoludniu spotkanie z kumpela na zakupiki i kawkę:-) juz doczekac sie nie moge
miłego dzionka wszystkim :-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam :-):-)
jeszcze raz dziekuje za gratulacje. Juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze malego - to pewnie nastapi w sobote.
Rosmerta, udanego spotkania :-)
Gosiu, wspolczuje nocki.
Udanego dnia wszystkim
jeszcze raz dziekuje za gratulacje. Juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze malego - to pewnie nastapi w sobote.
Rosmerta, udanego spotkania :-)
Gosiu, wspolczuje nocki.
Udanego dnia wszystkim
Witam i ja
Tycia powodzenia na egzaminie:-) Do niedzieli masz jeszcze całe 3 dni
Miśka - dobrze że choróbska już za Wami
Rosmerta udanych zakupów
Zrobiłyście mi smaka na ciasto Może w weekend spróbuję coś upichcić;-)
Tycia powodzenia na egzaminie:-) Do niedzieli masz jeszcze całe 3 dni
Miśka - dobrze że choróbska już za Wami
Rosmerta udanych zakupów
Zrobiłyście mi smaka na ciasto Może w weekend spróbuję coś upichcić;-)
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
KAROLINA wieeeeelkie gratulacje dla siostry!!!!!!!!
Tycia bedziemy trzymac kciuki za egzamin!
MISKA dobrze ze chorobska juz za Wami
Rosmerta milego spotkania z kumpela!
ja dzis zamierzam kupic jakies buty tak do chodzenia bo mam taki ciezki chod ze ostatnio kupione juz sa do wyrzutki
Tycia bedziemy trzymac kciuki za egzamin!
MISKA dobrze ze chorobska juz za Wami
Rosmerta milego spotkania z kumpela!
ja dzis zamierzam kupic jakies buty tak do chodzenia bo mam taki ciezki chod ze ostatnio kupione juz sa do wyrzutki
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
witam po półweekendzie
oj też bym sobie gdzieś poszła na kawkę tak bez małego-no ale w piątek wychodzimy z mężem i znajomymi do restauracji wieczorem posiedzieć pogadać pośmiać się,a mały z babcią zostaje.
jeny nic mi się nie chce-dobrze że dość obiadu zostało z wczoraj to nie muszę dziś gotować,sprzątałam wczoraj rano więc dziś też nie odkurzam-no i co tu robić
ale głowa mnie boli że aż mi niedobrze( tzw. trzecie oko )
p.s. oglądałą któraś z WAs do końca plagę na TVN- jaki był koniec??
oj też bym sobie gdzieś poszła na kawkę tak bez małego-no ale w piątek wychodzimy z mężem i znajomymi do restauracji wieczorem posiedzieć pogadać pośmiać się,a mały z babcią zostaje.
jeny nic mi się nie chce-dobrze że dość obiadu zostało z wczoraj to nie muszę dziś gotować,sprzątałam wczoraj rano więc dziś też nie odkurzam-no i co tu robić
ale głowa mnie boli że aż mi niedobrze( tzw. trzecie oko )
p.s. oglądałą któraś z WAs do końca plagę na TVN- jaki był koniec??