reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
witam
dzieki dziewczyny, mam taka nadzieje ze bedzie ok. jutro ide wsteonie rozmawiac z lekarzem, podobno dostane skierowanie do Krakowa do poradni szyjki ze wzgledu na wiek
no to ide sprzatac domek, milego wieczorku
dzieki dziewczyny, mam taka nadzieje ze bedzie ok. jutro ide wsteonie rozmawiac z lekarzem, podobno dostane skierowanie do Krakowa do poradni szyjki ze wzgledu na wiek
no to ide sprzatac domek, milego wieczorku
karola-04
czuję że niedługo dostanę licencję pilota tyle godzin wylatam i napewno dostanę zaproszenie do klubu czarwonic.-oj nic nie mów nie nawidzę tego sprzętu -choć wolę to niż latanie z miotłą tej to naprawdę niecierpię.karola jak tam lot na odkurzaczu ..ja tez latam codziennie a nawet kilka razy;-)
postanowiliśmy kupić sobie wspólny prezent na gwiazdkę odkurzacz na wodę ten nowy zelmera może mniej bedzie się kurzyć.Sąsiadka kupiła w tamtym tygodniu i zadowolona.
pozdrawiam spadam "prać"mojego szkraba.
agusia9915
Matka wariatka
uu cos sie dzieje irtasiaWitam
U nas masakra i wszystko sie wali chyba od tej pory jak maz zgubil portfel normalnie masakra Jakies fatum chyba
irtasia27
Tak jak wam juz ostatnio pisalam maz zgubil portfel z gotowka na drugie auto , takze auta drugiego niema a zeby bylo malo zrypal mi sie reczny w moim aucie (naprawilismy),nastepnie jak jechalam z kolezanka na jej egzamin z prawka (najpierw Jenni wysypala sol a potem czarny kot przebiegl mi droge) to zacisk z hamulca mi sie zacisl i niepopuscil takze kolko mi sie normalnie gotowalo za nim tam dojechalam az dym lecial takie bylo gorace no to trzeba bylo wymienic i jak tu niewiezyc w zabobony no(naparawione zaplacone) potem dopadla mnie grypa przez 5 dni lezalam w goraczce(wyleczone)nastepnie okazalo sie ze klocki trzeba w aucie wymienic bo sie starly w tym jednym kole czyli zas wydatek a jak wczoraj cos pierdyklo w silniku i obroty spadaly za szybko i auto ciaglo jak mul to juz wymieklam a tu w grudniu przeglad musze robicuu cos sie dzieje irtasia
Ostatnia edycja:
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam śniegowo
Witam Irtasię i Wisnię, jak miło, ze wracacie pomału do nas:-)
Irtasia, oj współczuje, normalnie prawo serii pełną parą u was:-(same wydatki....
Oliwieczka trzymam kciuki za badania
a u nas pada śnieg wstaje raniutko a tu szyba od okna dachowego bialusieńka no i na drogach slimaczy ruch, więc sie spóźniłam lekko do pracy
miłego dzionka wszystkim
Witam Irtasię i Wisnię, jak miło, ze wracacie pomału do nas:-)
Irtasia, oj współczuje, normalnie prawo serii pełną parą u was:-(same wydatki....
Oliwieczka trzymam kciuki za badania
a u nas pada śnieg wstaje raniutko a tu szyba od okna dachowego bialusieńka no i na drogach slimaczy ruch, więc sie spóźniłam lekko do pracy
miłego dzionka wszystkim