reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

bry :tak:

kope lat co?
wziął nam dysk padł i dupa blada :-( ale w końcu się monsz zlitował i mam nowy :-D

stęskniłam się za Wami okrutnie - tak więc witam i na ile mi laski pozwolą lecę ponadrabiać to i owo

reklama
witam

dzieki dziewczyny, mam taka nadzieje ze bedzie ok. jutro ide wsteonie rozmawiac z lekarzem, podobno dostane skierowanie do Krakowa do poradni szyjki ze wzgledu na wiek

no to ide sprzatac domek, milego wieczorku

karola jak tam lot na odkurzaczu:-p ..ja tez latam codziennie a nawet kilka razy:-p;-)
czuję że niedługo dostanę licencję pilota tyle godzin wylatam i napewno dostanę zaproszenie do klubu czarwonic.-oj nic nie mów nie nawidzę tego sprzętu -choć wolę to niż latanie z miotłą tej to naprawdę niecierpię.
postanowiliśmy kupić sobie wspólny prezent na gwiazdkę odkurzacz na wodę ten nowy zelmera może mniej bedzie się kurzyć.Sąsiadka kupiła w tamtym tygodniu i zadowolona.

pozdrawiam spadam "prać"mojego szkraba.

Witam
U nas masakra i wszystko sie wali chyba od tej pory jak maz zgubil portfel normalnie masakra:shocked2: Jakies fatum chyba

Witam się tylko na krótko i zaraz zmykam do łóżka, bo śpiąca jestem strasznie.

Witam dawno nie widziane Wiśnię i Irtasię :-)
Wiśnia, no to gratuluję nowego sprzętu :tak:
Irtasia, co za fatum Was dopadło :confused:

uu cos sie dzieje irtasia:sorry2::confused:
Tak jak wam juz ostatnio pisalam maz zgubil portfel z gotowka na drugie auto , takze auta drugiego niema a zeby bylo malo zrypal mi sie reczny w moim aucie (naprawilismy),nastepnie jak jechalam z kolezanka na jej egzamin z prawka (najpierw Jenni wysypala sol a potem czarny kot przebiegl mi droge) to zacisk z hamulca mi sie zacisl i niepopuscil takze kolko mi sie normalnie gotowalo za nim tam dojechalam az dym lecial takie bylo gorace no to trzeba bylo wymienic i jak tu niewiezyc w zabobony no(naparawione zaplacone) potem dopadla mnie grypa przez 5 dni lezalam w goraczce(wyleczone)nastepnie okazalo sie ze klocki trzeba w aucie wymienic bo sie starly w tym jednym kole czyli zas wydatek a jak wczoraj cos pierdyklo w silniku i obroty spadaly za szybko i auto ciaglo jak mul to juz wymieklam:shocked2: a tu w grudniu przeglad musze robic:shocked2:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam śniegowo:eek:

Witam Irtasię i Wisnię, jak miło, ze wracacie pomału do nas:-)

Irtasia, oj współczuje, normalnie prawo serii pełną parą u was:-(same wydatki....

Oliwieczka trzymam kciuki za badania:tak:

a u nas pada śnieg:szok: wstaje raniutko a tu szyba od okna dachowego bialusieńka:eek: no i na drogach slimaczy ruch, więc sie spóźniłam lekko do pracy:sorry:

miłego dzionka wszystkim:tak:

Do góry