reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

cześć czołem luski z rosołem. po śniadaniu mały ogląda Pata a ja na chwilke do WAs i zaraz czeka mój zjadacz kotów.:dry:i tak dzień w dzień.

reklama
Witam!

Anita... co za noc:szok::-( Dobrze, że humorek już wraca :tak:
Oliwieczka trzymam kciuki za pomyślny wynik badań:tak: Wiem co przechodzisz, ja w kwietniu miałam podobną sytuację i wszystko dobrze się skończyło. Głowa do góry:tak:
A ja rozłożona na maksa...gardło obolałe, temp. 38,2 i siedzę dzisiaj w domu. Popołudniu idę do lekarza.
Miłego dnia Babeczki!

Witam ;-)

Oliwieczka trzymam kciuki za dobry wynik :tak:

Matylda zdrówka :tak:

Ja wczoraj dzwoniłam jak mój wynik wymazu na paciorkowca i na szczęście ujemny tylko muszę po wynik się wybrać bo ginekolog mi mówił ze na porodówkę tylko z tym wynikiem wpuszczają :cool: ale mi sie jechać dziś nie chce wiec pewnie jutro pojadę :sorry2:

Witam:-)

Oliwieczka , powodznia na badaniach , trzymam kciuki zeby wszystko było ok:tak:
Rozalka , dobrze ze dzień sie zapowiada przyjemniej:tak:

Gosia , dobrze ,ze masz juz wynik

Matylda,ale Was te choróbska prześladują:no:... najpierw Gosia teraz Ty:-(
Duuuuzo zdrówka zyczę:tak::-)

Marta juz zdrowa ale ze względu na resztki kataru trzymam ja jeszcze w domku:tak:

Witam

Oliweczka, trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
Gosiu, swietnie, ze masz ujemny wynik. Mam jeszcze jedno pytanie, a czy to badanie na paciorkowca jest w Pl obowiazkowe?
Rozalka, ale mialas noc. Uff. Udanego dnia zycze. Swoja droga wiem co to znaczy bol stawow:tak: Wlasnie niedawno mi przeszedl, a w ogole to u mnie rodzinne. Mi stawy daja sie we znaki od wczesnej mlodosci. Rozne badania mialam robione i nic.
Matylda, szybkiego powrotu do zdrowia zycze.
Madzix, super ze masz juz zdrowa corcie.

Gosiu, swietnie, ze masz ujemny wynik. Mam jeszcze jedno pytanie, a czy to badanie na paciorkowca jest w Pl obowiazkowe?
teraz podobno tak :tak:

z tego co mi mówił ginekolog i słyszałam na styczniówkach że niektóre też miały tak powiedziane że jest obowiązkowe i z wynikami się jedzie na porodówkę bo szpitale będą tego wymagać :tak:(nie wiem czy wszystkie bo wiadomo różnie to jest )

tak samo krzywa cukrowa jest teraz obowiązkowa i powinna mieć każda ciężarna w Pl zrobione :tak:

ja pamiętam ze z Emilką tego i tego nie miałam robionego :no:

dzięki dziewczyny martwiłam się troszkę ale fajnie że wyniki są dobre :)

Ostatnia edycja:
ja natomiast słyszałam ,ze jeśli przed 10 tygodniem ciąży nie trafisz do gina to nie dostaniesz becikowego:sorry2::cool::eek:
z tym posiewem to dobrze i dla matek i dzieci;-):-)
Gosia ciesze się ze ujemny :-)....nie mogę się doczekać już "wodowania":-p:-D:zawstydzona/y::-)
Oliwieczka 3mam kciuki będzie dobrze ..wazne miec nadzieje ona umiera ostatnia:tak:..dobrze bedzie:tak:
matylda zdrówka duzo :tak:
rozalka straszne brrrr:oo2::growl::unsure::unsure:....nie lubie takich snów:no::growl:
karola jak tam lot na odkurzaczu:-p ..ja tez latam codziennie a nawet kilka razy:-p;-)

Ostatnia edycja:
teraz podobno tak :tak:

z tego co mi mówił ginekolog i słyszałam na styczniówkach że niektóre też miały tak powiedziane że jest obowiązkowe i z wynikami się jedzie na porodówkę bo szpitale będą tego wymagać :tak:(nie wiem czy wszystkie bo wiadomo różnie to jest )

)

U nas napewno nie,tzn. do lstopada(do teraz) nie trzeba.Dalej to nie wiem.Tylko krzywa cukrowa.:tak:
A z becikowym to kosmos,bo ile ludzi,tyle opini słyszałam i też to,że łatwo go obejść.(ten przepis)

A ja po spacerku,humor dobry,zakupy zronbione,ból stawów odpuszcza trochę ufff...

reklama
Do góry