reklama
Witam!
Anita... co za noc:-( Dobrze, że humorek już wraca
Oliwieczka trzymam kciuki za pomyślny wynik badań Wiem co przechodzisz, ja w kwietniu miałam podobną sytuację i wszystko dobrze się skończyło. Głowa do góry
A ja rozłożona na maksa...gardło obolałe, temp. 38,2 i siedzę dzisiaj w domu. Popołudniu idę do lekarza.
Miłego dnia Babeczki!
Anita... co za noc:-( Dobrze, że humorek już wraca
Oliwieczka trzymam kciuki za pomyślny wynik badań Wiem co przechodzisz, ja w kwietniu miałam podobną sytuację i wszystko dobrze się skończyło. Głowa do góry
A ja rozłożona na maksa...gardło obolałe, temp. 38,2 i siedzę dzisiaj w domu. Popołudniu idę do lekarza.
Miłego dnia Babeczki!
Witam ;-)
Oliwieczka trzymam kciuki za dobry wynik
Matylda zdrówka
Ja wczoraj dzwoniłam jak mój wynik wymazu na paciorkowca i na szczęście ujemny tylko muszę po wynik się wybrać bo ginekolog mi mówił ze na porodówkę tylko z tym wynikiem wpuszczają ale mi sie jechać dziś nie chce wiec pewnie jutro pojadę
Oliwieczka trzymam kciuki za dobry wynik
Matylda zdrówka
Ja wczoraj dzwoniłam jak mój wynik wymazu na paciorkowca i na szczęście ujemny tylko muszę po wynik się wybrać bo ginekolog mi mówił ze na porodówkę tylko z tym wynikiem wpuszczają ale mi sie jechać dziś nie chce wiec pewnie jutro pojadę
madzix
Fanka BB :)
Witam:-)
Oliwieczka , powodznia na badaniach , trzymam kciuki zeby wszystko było ok
Rozalka , dobrze ze dzień sie zapowiada przyjemniej
Gosia , dobrze ,ze masz juz wynik
Matylda,ale Was te choróbska prześladują... najpierw Gosia teraz Ty:-(
Duuuuzo zdrówka zyczę:-)
Marta juz zdrowa ale ze względu na resztki kataru trzymam ja jeszcze w domku
Oliwieczka , powodznia na badaniach , trzymam kciuki zeby wszystko było ok
Rozalka , dobrze ze dzień sie zapowiada przyjemniej
Gosia , dobrze ,ze masz juz wynik
Matylda,ale Was te choróbska prześladują... najpierw Gosia teraz Ty:-(
Duuuuzo zdrówka zyczę:-)
Marta juz zdrowa ale ze względu na resztki kataru trzymam ja jeszcze w domku
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam
Oliweczka, trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
Gosiu, swietnie, ze masz ujemny wynik. Mam jeszcze jedno pytanie, a czy to badanie na paciorkowca jest w Pl obowiazkowe?
Rozalka, ale mialas noc. Uff. Udanego dnia zycze. Swoja droga wiem co to znaczy bol stawow Wlasnie niedawno mi przeszedl, a w ogole to u mnie rodzinne. Mi stawy daja sie we znaki od wczesnej mlodosci. Rozne badania mialam robione i nic.
Matylda, szybkiego powrotu do zdrowia zycze.
Madzix, super ze masz juz zdrowa corcie.
Oliweczka, trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
Gosiu, swietnie, ze masz ujemny wynik. Mam jeszcze jedno pytanie, a czy to badanie na paciorkowca jest w Pl obowiazkowe?
Rozalka, ale mialas noc. Uff. Udanego dnia zycze. Swoja droga wiem co to znaczy bol stawow Wlasnie niedawno mi przeszedl, a w ogole to u mnie rodzinne. Mi stawy daja sie we znaki od wczesnej mlodosci. Rozne badania mialam robione i nic.
Matylda, szybkiego powrotu do zdrowia zycze.
Madzix, super ze masz juz zdrowa corcie.
teraz podobno takGosiu, swietnie, ze masz ujemny wynik. Mam jeszcze jedno pytanie, a czy to badanie na paciorkowca jest w Pl obowiazkowe?
z tego co mi mówił ginekolog i słyszałam na styczniówkach że niektóre też miały tak powiedziane że jest obowiązkowe i z wynikami się jedzie na porodówkę bo szpitale będą tego wymagać (nie wiem czy wszystkie bo wiadomo różnie to jest )
tak samo krzywa cukrowa jest teraz obowiązkowa i powinna mieć każda ciężarna w Pl zrobione
ja pamiętam ze z Emilką tego i tego nie miałam robionego
dzięki dziewczyny martwiłam się troszkę ale fajnie że wyniki są dobre
Ostatnia edycja:
agusia9915
Matka wariatka
ja natomiast słyszałam ,ze jeśli przed 10 tygodniem ciąży nie trafisz do gina to nie dostaniesz becikowego
z tym posiewem to dobrze i dla matek i dzieci;-):-)
Gosia ciesze się ze ujemny :-)....nie mogę się doczekać już "wodowania":-)
Oliwieczka 3mam kciuki będzie dobrze ..wazne miec nadzieje ona umiera ostatnia..dobrze bedzie
matylda zdrówka duzo
rozalka straszne brrrr....nie lubie takich snów
karola jak tam lot na odkurzaczu ..ja tez latam codziennie a nawet kilka razy;-)
z tym posiewem to dobrze i dla matek i dzieci;-):-)
Gosia ciesze się ze ujemny :-)....nie mogę się doczekać już "wodowania":-)
Oliwieczka 3mam kciuki będzie dobrze ..wazne miec nadzieje ona umiera ostatnia..dobrze bedzie
matylda zdrówka duzo
rozalka straszne brrrr....nie lubie takich snów
karola jak tam lot na odkurzaczu ..ja tez latam codziennie a nawet kilka razy;-)
Ostatnia edycja:
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
teraz podobno tak
z tego co mi mówił ginekolog i słyszałam na styczniówkach że niektóre też miały tak powiedziane że jest obowiązkowe i z wynikami się jedzie na porodówkę bo szpitale będą tego wymagać (nie wiem czy wszystkie bo wiadomo różnie to jest )
)
U nas napewno nie,tzn. do lstopada(do teraz) nie trzeba.Dalej to nie wiem.Tylko krzywa cukrowa.
A z becikowym to kosmos,bo ile ludzi,tyle opini słyszałam i też to,że łatwo go obejść.(ten przepis)
A ja po spacerku,humor dobry,zakupy zronbione,ból stawów odpuszcza trochę ufff...
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Hej,
ale ziąbisko u nas
ale ziąbisko u nas