reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

cześć- oj u mnie znów kaszubi się wieszają- cyt. Agusi ;-) nawet nosa nie wytykamy za drzwi.
Szymek cmentarzem zachwycony ale raczej wieczorem bo jest kolorowo.
uciekam sprzątać bo przez weekend koty sie zadomowiły w rogach.matko wkurza mnie ten okres gtrzewczy-może u was tak nie jest- ale u mnie jak codziennie nie odkurzę to zaraz koty się pojawiają.:eek:

reklama
Witam :-)
Ja dziś mam urlop, więc posiedzę z Wami więcej.
Rano byliśmy z psem na pobraniu krwi, rety jak on panikował :szok:
Zimno jak diabli, normalnie zima :dry:

hej
nie mam humoru ,nastroju wogole wszystko jest :ninja2:
spałam dziś 30 minut :zawstydzona/y::cool:

karola ja nawet nie wiem czy u mnie tez się wieszają;-) bo nie wychodziłam jeszcze:no::sorry:

Witam

nie wiem jak to sie dzieje, ale po weekendzie zawsze mam taki ''porzadek'';-) w domu ze nie wiem od czego zaczac:dry:

Agusia, nie dziwie sie ze nie masz nastroju skoro tak krotko spalas. Mimo wszystko udanego dnia.Moze dzis w nocy lepiej bedzie Ci sie spalo?

Kasiu, szkoda pieska - no ale mus to mus.

Rosmerta, fajnie ze Hubert byl grzeczny :tak::tak:

Cześć dziewczyny :tak:

Zaraz chyba zasnę taka jestem nieprzytomna :sorry: wstałam o 7:30 potem jak wstał Robert to ja jeszcze ciut pospałam a on zajął się Emilką :zawstydzona/y:

Nic uciekam się brać za sprzątanie bo samo się nie posprząta :cool:

Heloł!
Dzis jakoś zmęczona jestem,dotego mam problemy z kolanem,boli jak diabli.My juz po spacerku,a właściwie maratonie,bo Kuba biegał jak szalony,aja za nim,niestety.
Pogoda słoneczna,choć zimno,ale już wole tak,aniżeli by miało padać.:tak:

Witam Was

U mnie ostatnio brak czasu na wszytsko

Troszke kiepsko ze zdrowiem
robiłam cytologie juz 3 razy i nadal mam wynik 3
w przyszłym tygodniu ide na pobranie wycinka...mam nadzieje na pozytywny wynik...troszke sie martwie

pozatym Zosia mi sie troche rozchorowala (jakas grypka) ale jest juz lepiej.
Zimno sie zrobilo

Witam :-)

znowu słonko za oknem:-) sio jesienna depresjo:-D

Oliwieczka trzymam kciuki za pomyslny wynik badań:tak: zdrówka dla ciebie i Zosi!

u nas dzis radosny dzień, będe musiała wyskoczyc w miedyzczasie po jakieś ciacho:-)

miłego dzionka wszystkim mamuskom i dzieciaczkom:-)

reklama
Również witam!
Żle spałam,miałam koszmary,płakałam przez sen,śniła mi sie tez zmarła koleżanka,bolały mnie stawy...eh...masakra.
Ale humor teraz wraca powoli.
Dziś na cmentarz tez wyruszamy ze zniczami do dziadków męża.

Ach Oliwieczka trzymam kciuki.

Do góry