reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)

;-)
leń mną zawładnął :rofl2:
mną też :zawstydzona/y: całe popołudnie przebąblowane, nawet pospałam 2 godzinki w ciągu dnia z Oliwką :rofl2:

Ale rano za to załatwiłam rynek i wizytę u weterynarza z psem - od zatrucia wiosną ciągle coś mu dolega w układzie trawiennym - dużo pije, ma duży apetyt a chudnie, ma luźne stolce i nie wytrzymuje już tak jak kiedyś. Weterynarz pobrał mu krew na cukier - cukrzyca wykluczona, więc w poniedziałek dalsze specjalistyczne badania pod kątem chorób trzustki, wątroby, nerek i tarczycy :cool:

reklama
witam,
a ja odwrotnie ;-), całe przedpołudnie miałam pracowite, zaległości w sprzątaniu:eek::confused:, a potem w szolnych papierach, koło obiadu odechciało mi się gotowania i stwierdziliśmy, że pojedziemy na jakiś do miasta, stanęło na obiadokolacji w pizza hut:-D

u mnie też leniuchowo- no i obserwacja Szymcia.ja jakaś psychiczna jestem katar a ja w panice- nawet nie jakiś katar mini katarek.

o 17 byliśmy u teściowej na urodzinach ale jakoś nikomu z nas nie chciało się siedzieć więc grzecznie jak przykłądowa rodzina o 19:30 pojechaliśmy do domciu.i małemu wrócił humor- bo tam zachowywałsię dziś jakoś mega skandalicznie:eek: z nikim się nie witał- choć wszystkich dobrze zna, krzyczał uciekał kopał jak ktoś go dotykał- nie wiem co mu było.
a teraz moje chłopaki śpią a ja z wami.:-D

Witam:-)
A ja wczoraj zaliczyłam małą sprzeczkę z teściową o fotelik Gosi. Poszło o to, że Gosia siedzi w foteliku za fotelem pasażera a nie kierowcy, czy pośrodku, co jest bardziej bezpieczne. Problem w tym, że często jeździmy autem same i Gosia lubi mnie widzieć i rozmawiać. Jak siedzi za mną to robi się nieznośna:-(
I tak źle i tak niedobrze:confused2: Głupio wyszło, bo w sumie mam fajne relacje z teściami, a czasem jak każda ze stron uprze się przy swoim robi się niemiło..

Matylda ja oglądałam niedawno fajny program o fotelikach i bezpieczeństwie dzieci i mówili ze to nie prawda ze dziecko jest bezpieczniejsze po stronie kierowcy że to dawny mit i teraz po tych wszystkich testach co robią okazało się ze zdecydowanie bardziej polecają środek lub stronę pasażera wiec mnie szczerze zmieszali tym bo też myślałam ze za kierowcą jest najbezpieczniej :sorry:

Witam laseczki :tak:

Witam:-):-)

u nas dzis slonecznie (jak na razie). :confused:
Wczorajszy wieczor byl wspanialy - Milenka dawno juz nie byal taka szczesliwa - tak bardzo podobal jej sie halloween. Przeszczesliwa, wymalowana i troche przebrana a'la pajaczek rozdawala dzieciom slodycze i sama takze dostawala slodycze. Dzieciaki z lampionami, z radoscia biegaly przed domem. Petardy co chwila gdzies strzelaly, a dzieciaki pialy z zachwytu. Pozniej poszlismy na parade przebierancow i Milena byla bardzo zadowolona. Oh, jak ja lubie jak moje dziecie jest takie szczesliwe.:tak::happy2:

Matylda, mysle ze taka wymiana zdan, nie powinna popsuc relacji miedzy Toba a tesciowa. Juz dzis pewnie jest dobrze :happy2:

Witam poweekendowo:-)

weekendzik udany:tak:, chociaz zabiegany jak zwykle przy tej okazji, ale HUbek mile mnie zaskoczył, był grzeczniutki i pieknie bawił sie z kuzynką:tak::-), ale pilnowalismy ich mimo to, bo z nim to róznie bywa:sorry2:

dzis kolejny słoneczny dzien, to odrazu zyć sie chce:tak::-D gdyby tylko nie ten zimny wiatr, no... ale nie można miec wszystkiego;-)

miłego dzionka babencje:-)

reklama
Do góry