reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

GOSIA o matko naprawdę ale super zmieniasz się w wypasioną cieżarówkę model podrasowany- tak mój mąż zawsze o mnie mówił.

kurcze chciałam wystawić aukcje ale zdjęcia nie chcę wchodzić :eek::cool:

reklama
Helou :-)
Gosia rety to Ty już za chwilkę będziesz rodzić! Strasznie jestem ciekawa czy Emilka będzie miała śliczną siostrzyczkę czy ślicznego braciszka! :-)
No i zazdroszczę Wam tego wysypiania, nie wiem jak Wy to robicie??? Jak mój pyrtek obudzi się o 6 to jestem szczęśliwa, że DŁUGO pospała :-p bo zdarza się że pobudka jest po 5 rano. A spać chodzi normalnie o 20, tak jak zawsze.

Witam ;-)

Emilka śpi a ja lecę na badania do szpitala ...jejku ale mi się nie chce :rofl2:

Joasiek ja też jestem ciekawa :-D zobaczymy co to za niespodzianka nas czeka ;-):tak:

Witam

no właśnie Gosia zastanawiałam się co o tej porze robisz ty na BB, pomyslnych wyników badań zyczę!!!! tez ciekawa jestem co sie urodzi:tak:, pamietam jak my czekaliśmy i jaka mielismy miłą niespodziankę :-)

miłego dnia wszystkim życzę:-)

Jejku, Gosia, powodzenia życzę z maluszkiem, jeszcze troszkę się pomęczysz z brzuszkiem. Podziwiam. Ale nie zazdroszczę. Mojego kuzyna żona urodziła 21 października. Malenstwo jej syneczek, myślałam, ze poruszy moim instynktem i będę chciała takie swoje, ale nie. Jednak nie.

Pozbierałam się. Jakoś umocniłam. Przestało mi zależeć na związku, jest to jest, ale robię tak, jakbym mogła liczyć tylko na siebie, bo w sumie tak jest...

Terapie rodzinne są płatne. A my na to nie mamy. Indywidualnie do psychologa nie wiem czy on sie zdecyduje isc. Ja nie bede sie spalać zeby zachowac pozory wspanialego zwiazku. Bez sensu.

Patri głowa do góry.

Witam u mnie szaro ale nie najgorzej jak na listopad.mój katar się kończy i jak narazie całe szczęście - od pukać w puste i nie malowane(w moją głowę:-D puk puk) Szymek zdrowy.

miłego dnia.

Witam:-)
Patri będzie dobrze. Macie wspaniałą córeczkę dla której warto się postarać:tak:

U nas też szaro i deszczowo... Gosia u Pani Tereski łobuzuje, a ja dzisiaj na urlopie jednodniowym latam po urzędach.
Miłego dnia babeczki!

reklama
Do góry