reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
hej moje dziecię wstało starsze o (on twierdzi ze o 3;-)) 6 rano bo go głowa boli :eek:...nie wiem czy mi się nie rozchoruje maluch ...a Sarka jeszcze śpi w pokoju obok:-):-p

a gdzie Rosmerta ? coś przegapiłam ze jej nie ma

mam nadzieje że choroba jej nie rozłożyła :sorry:

oj rozłozyła, rozłozyła niestety:-(

ale juz jestem i witam :-)
w zeszłym tygodniu nie zostałam choc na chwilke w domu jak mnie zaczęło brac to chorobsko samo mnie zmusilo do zostania w domciu i w łóżku... :-(odpoczęłam przynajmniej i się wyspalam;-):tak:
jeszcze troche kataru mam i trochę pokasluję, ale ogólnie jest już dobrze:tak:

duuuzo napisałyscie więc idę nadrabiać szybciutko, zanim mnie tu robota zasypią (czekam aż mąż skończy u siebie robic i przekaże robotę mnie)

miłego dzionka:-)

Rosmerta a jednak :sorry:najważniejsze że jest lepiej :tak:

Emilka wstała 7:30 no ale wstawała 8:30 starego czasu wiec można powiedzieć że normalnie ;-)

Za to do góry nad nami ciągle remont i w nocy te głupki miały włączoną muzykę ...całą noc wyło aż mnie trafiał szlak o 4:00 słyszałam ze poszedł ktoś wyłączyć .... spał pewnie jakiś głupek uchlany albo co :wściekła/y:chyba że na złość chciał zrobić ludziom bo od 3miesięcy wiercą i wiercą dzień w dzień i już wytrzymać nie idzie że tyle czasu robią 3 małe pokoje :cool:

Przeraziłam się dziś tej 3 z przodu na suwaczku :zawstydzona/y:

Witam

w tym tygodniu to juz chyba nie ma szans zebym sie wyspala.:wściekła/y: Milena trzeci dzien z rzedu odudzila sie o 6tej.

Rosmerta, swietnie ze juz jest dobrze :-) Kuruj sie i szybko wyzdrowiej do konca:tak:

Cześć:-)

Za to my sypiamy tak średnio 7:30 - 8:30:rofl2: Dzisiaj pospaliśmy do 8:20:tak:
Życzę Wam, żebyście i Wy pospały;-)

Rosmerta dobrze, że już lepiej:tak: Szybciutkiego wyzdrowienia do końca:tak:

Gosiu teraz to już ostatnia prosta;-) Powodzenia:tak:

A ja jak wstanie Oliver poodkurzam i zrobię obiad dla siebie i dzieciaków:sorry:

Miłego dnia:-)

:-)SUPER 30 tydzień:-):-)
:tak:;-)

Gosiu teraz to już ostatnia prosta;-) Powodzenia:tak:
dzięki przyda się na później ;-):tak:

Wolfia widzę ze na spanie nie narzekasz :-D przesypiają ci dzieci całe nocki ?

ja czasem sobie też pośpię aż do 10:00-11:00 :sorry:Emilką się zajmuje R tylko kurcze dziś znowu |Emilka się obudziła w nocy i płakała że ją nóżki bolą :cool:

Ale mi się nic nie chce muszę iść na zakupy bo zostanę z pustą lodówką :sorry:

reklama
Do góry